Families opgelet: de leukste activiteiten voor kinderen in Akita

Bent u van plan om met uw gezin op reis te gaan naar Japan en wilt u wat tijd doorbrengen in en rondom Akita? Dan hebben wij een mooie lijst voor u samengesteld met de leukste activiteiten voor kinderen!

1. Bezoek het Nationale Park Towada-Hachimantai

Het Nationale Park Towada-Hachimantai is een prachtig park waar kinderen heerlijk kunnen spelen tussen de bergen en de meren. Er zijn diverse uitkijkpunten en watervallen waar u vanaf de top een prachtig uitzicht heeft over het park en de omgeving.

2. Maak een ritje in de Kita-Akita Ropeway

De Kita-Akita Ropeway brengt u naar de top van de Mount Taiheizan en daar kunt u genieten van het prachtige uitzicht. Er zijn ook prachtige wandelroutes beschikbaar voor jong en oud.

3. Voel de geschiedenis bij de Ruins of Akita Castle

Neem uw kinderen mee naar de Ruins of Akita Castle en ervaar de geschiedenis van deze oude nederzetting. De ruïnes zijn prachtig onderhouden en u kunt ook toegang krijgen tot een klein museum dat de geschiedenis van de locatie vertelt.

4. Wandel door de Mibu-rijstvelden

De Mibu-rijstvelden bieden een prachtige omgeving voor een ontspannende wandeling met uw gezin op een mooie dag. Geniet van het prachtige uitzicht op de rijstvelden en de bergen.

5. Bezoek het Senshu-park voor wat ontspanning

Senshu-park biedt een aantal gratis attracties voor gezinnen, waaronder een kinderboerderij, een speeltuin en een mooi park om te genieten van een picknick.

6. Vier het Kanto-festival

Het Kanto-festival vindt plaats in augustus en is een spectaculair lichtfestival waar u uitkijkt op de grootste lantaarns ter wereld. Het is een prachtige traditie die al eeuwenlang wordt gevierd.

7. Snowboarden en skiën in het Tazawako-skigebied

Het Tazawako-skigebied is een populaire bestemming voor gezinnen om te skiën en snowboarden. Er zijn verschillende pistes beschikbaar voor alle niveaus die uitkijken op prachtige bergen.

8. Ga terug in de tijd bij het Oga Peninsula Shinzan-folklore-museum

Neem een ​​kijkje in het leven van de Shinzan-mensen in het Oga Peninsula Shinzan-folklore-museum. Het museum is gevestigd in een traditioneel huis en biedt een aantal handgemaakte kunstwerken, kleding en evenementen.

9. Bekijk de Yokote Kamakura Snow Festival

De Yokote Kamakura Snow Festival is een winterfestival dat elk jaar in februari plaatsvindt. Het festival omvat sneeuwhutten en -monsters, prachtig verlichte sneeuwpaden en meer.

10. Ga naar het Diepzeeaquarium Akita Inuwashi

Het Diepzeeaquarium Akita Inuwashi biedt meer dan 30 tanks met zeedieren en zorgt voor urenlang plezier en fascinatie voor kinderen.

11. Maak een ritje met de Michi-no-eki-akita-Noshiro-shige-nakagawa

Maak een ontspannende rit door het prachtige platteland van Akita en stop bij de Michi-no-eki-akita-Noshiro-shige-nakagawa voor regionale producten.

12. Het Yokote-kasteel van Kamuro

Het Yokote-kasteel van Kamuro stamt uit de Edo-periode en is een prachtige bestemming voor gezinnen die zich willen verdiepen in de geschiedenis van Japan en de regio.

13. Bezoek het Nationale Park Ogasawara

Het Nationale Park Ogasawara, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, biedt een ongerept en ongerept landschap dat perfect is voor een wandeling met uw gezin.

14. Toer rond de stad Akita

De stad Akita heeft prachtige straten en gebouwen die u kunt ontdekken terwijl u rondloopt en geniet van de lokale keuken en winkels.

15. Ervaar de Tohoku Railway

Maak een ritje met de Tohoku Railway en ervaar de prachtige landschappen van Akita en Japan. Het biedt een unieke en ontspannende manier om rond te reizen.

Akita biedt zoveel mogelijkheden voor gezinnen die van avontuur houden. Of u nu ontspannen wandelingen door het park maakt of de geschiedenis van Japan leert kennen, er is voor elk wat wils. Plan uw reis naar Akita vandaag nog en ervaar deze spannende bestemming met het hele gezin!

Veelgestelde vragen over reizen met kinderen in Akita

1. Is het veilig om met kinderen naar Akita te reizen?

Akita is over het algemeen een veilige bestemming voor gezinnen. Het personeel in de hotels en resorts is meestal meertalig en kan u helpen met eventuele vragen.

2. Wanneer is de beste tijd om Akita met kinderen te bezoeken?

De beste tijd om Akita te bezoeken met kinderen is tussen juni en augustus, wanneer de temperaturen warmer zijn en het weer ideaal is voor buitenactiviteiten.

3. Moet ik vervoer regelen om de activiteiten voor kinderen in Akita bij te wonen?

In de meeste gevallen moet u uw eigen vervoer regelen om de activiteiten voor kinderen in Akita bij te wonen. Er zijn echter wel met name in de stad Akita goede vervoersmogelijkheden.

4. Kan ik ook reizen naar nabijgelegen steden in de buurt van Akita met kinderen?

Ja, u kunt gemakkelijk reizen van Akita naar nabijgelegen steden om meer van de regio te zien met uw gezin.

5. Welke soorten accommodaties zijn er beschikbaar voor gezinnen in Akita?

In Akita zijn er veel hotels, resorts en vakantiehuizen die geschikt zijn voor gezinnen met kinderen. Het is aan te raden om van tevoren te boeken.

Share the Post:

Related Posts