Kamperen bij Fort Bliss: Een gids voor de beste kampeerplekken en outdoor-activiteiten in de omgeving.

Fort Bliss is een van de grootste militaire installaties van de Verenigde Staten, gelegen in El Paso, Texas. De locatie biedt echter ook een prachtige natuurlijke omgeving om van te genieten, met tal van kampeerplekken en buitenactiviteiten om van te genieten. Hieronder vind je een gids voor de beste kampeerplekken en outdoor-activiteiten in de omgeving van Fort Bliss.

Kampeerplekken in Fort Bliss

1. Biggs Army Airfield RV Park

Dit RV Park ligt in het noorden van Fort Bliss en biedt 22 full-hookup-sites, douches, een wasruimte en toegang tot basisfaciliteiten op Fort Bliss, waaronder boodschappen, restaurants en andere recreatievoorzieningen.

2. El Rancho RV & Mobile Home Park

El Rancho ligt op slechts 10 minuten rijden van Fort Bliss en biedt full-hookup RV-sites, overdekte picknicktafels en toegang tot voorzieningen zoals boodschappen, gas en restaurants.

3. Hueco Tanks State Park

Dit park ligt op ongeveer 45 minuten rijden van Fort Bliss en biedt buitengewone kampeermogelijkheden, van tentplaatsen tot RV-sites. Het park staat bekend om zijn wandelpaden en rotsklimroutes.

Outdoor-activiteiten in Fort Bliss

1. Hueco Tanks State Park & Historic Site

Bekend om zijn prachtige rotsformaties, is Hueco Tanks een must-see-plek voor elke kampeerder. Het park biedt wandelroutes en klimmogelijkheden voor bezoekers van alle niveaus.

2. Franklin Mountains State Park

Dit park biedt 24.000 acres aan wandelpaden, bergbeklimmen en fietsen, waardoor bezoekers van Fort Bliss vele mogelijkheden hebben om van het buitenleven te genieten. Campings zijn ook beschikbaar om te blijven hangen.

3. El Paso Zoo

Als u op zoek bent naar een leuke familie-activiteit terwijl u bij Fort Bliss verblijft, is het El Paso Zoo de perfecte plek. Het biedt een verscheidenheid aan tentoonstellingen, waaronder Afrikaanse dieren in het wild, Amerikaanse dieren in het wild en nog veel meer.

Conclusie

Fort Bliss biedt kampeerders de mogelijkheid om te genieten van de prachtige natuurlijke omgeving van Texas. Of het nu gaat om rotsklimmen, wandelen, fietsen of wildlife kijken in de dierentuin, er is altijd wel iets te beleven. Neem dus je tent of RV mee en ga eropuit in Fort Bliss.

Veelgestelde vragen

Wat is Fort Bliss?

Fort Bliss is een van de grootste militaire installaties van de Verenigde Staten in El Paso, Texas.

Waarom is Fort Bliss een goede bestemming om te kamperen?

Fort Bliss biedt toegang tot tal van kampeerplekken en outdoor-activiteiten die geschikt zijn voor gezinnen en outdoorliefhebbers.

Wat zijn enkele van de populaire activiteiten bij Fort Bliss?

Wandelen, rotsklimmen, fietsen, wildlife kijken in de dierentuin en zwemmen zijn allemaal populaire activiteiten bij Fort Bliss.

Welke kampeerplekken zijn het meest geschikt voor tentkampeerders?

Hueco Tanks State Park biedt geweldige tentkampeermogelijkheden en ligt op slechts 45 minuten rijden van Fort Bliss.

Kan ik ook in El Paso overnachten?

Ja, er zijn tal van hotels en verhuurlocaties beschikbaar in El Paso voor degenen die niet in een tent of RV willen slapen.

Share the Post:

Related Posts