Een romantisch weekendje weg in Myrtle Beach: de beste accommodaties en activiteiten voor koppels

Als koppel wil je natuurlijk af en toe samen eropuit. Een romantisch weekendje weg is dan een goede optie. Maar waar ga je naartoe? Myrtle Beach in de Verenigde Staten is een geweldige bestemming. Hier vind je de beste accommodaties en activiteiten voor koppels.

Accommodaties

Een goed begin van een romantisch weekendje weg is een fijne accommodatie. Dit zijn de beste opties in Myrtle Beach:

The Forest Dunes Resort

The Forest Dunes Resort is een luxe resort met prachtige uitzichten. Hier kunnen jullie ontspannen in het zwembad en genieten van de zon. De kamers beschikken over een kitchenette en een balkon. Het resort ligt vlakbij de beste restaurants en winkels van Myrtle Beach.

Marriott Resort and Spa at Grande Dunes

Het Marriott Resort and Spa at Grande Dunes is een luxe hotel met een prachtig uitzicht op de oceaan. Jullie kunnen hier genieten van de spa en het buitenzwembad. Er is ook een privéstrand waar jullie kunnen zonnen en picknicken.

Beach Cove Resort

Het Beach Cove Resort is een prachtig resort met een eigen waterpark. Er zijn hier allerlei activiteiten te doen, zoals mini-golfen, volleyballen en tafeltennissen. De kamers hebben een prachtig uitzicht op de oceaan en beschikken over een eigen balkon.

Activiteiten

Naast het genieten van de accommodatie zijn er ook talloze activiteiten te doen tijdens een romantisch weekendje weg in Myrtle Beach. Hier zijn de beste opties:

Wijnproeven

Myrtle Beach heeft een aantal geweldige wijnbars waar jullie kunnen genieten van een heerlijke fles wijn en elkaar beter kunnen leren kennen.

Wandelen op de promenade

Een avondwandeling op de promenade van Myrtle Beach is een romantische activiteit. Jullie kunnen hier genieten van de oceaan en de prachtige verlichting.

Paardrijden op het strand

Een andere romantische activiteit is paardrijden op het strand. Dit is de perfecte manier om samen te ontspannen en van de natuur te genieten.

Bezoek Brookgreen Gardens

Als jullie van natuur houden, is het bezoeken van Brookgreen Gardens een aanrader. Dit is een prachtig park met allerlei bloemen, bomen en beelden.

Geniet van een strandpicknick

Een strandpicknick is een eenvoudige, maar romantische activiteit. Neem een deken, eten en drinken mee en geniet van elkaar bij zonsondergang.

Conclusie

Myrtle Beach is een geweldige bestemming voor een romantisch weekendje weg. Er is genoeg te doen en de accommodaties zijn van hoge kwaliteit. Of jullie nu van ontspanning of avontuur houden, Myrtle Beach heeft voor elk wat wils.

Veelgestelde vragen

1. Wat is de beste tijd om naar Myrtle Beach te gaan?
De beste tijd om naar Myrtle Beach te gaan is in de lente of herfst. De temperaturen zijn mild en er zijn minder toeristen dan in de zomer.

2. Zijn er restaurants in de buurt van de accommodaties?
Ja, alle accommodaties liggen dichtbij de beste restaurants van Myrtle Beach.

3. Is paardrijden op het strand duur?
De prijzen voor paardrijden op het strand variëren, maar over het algemeen zijn ze redelijk betaalbaar.

4. Kan ik een strandpicknick organiseren in Myrtle Beach?
Ja, het is toegestaan om een strandpicknick te organiseren in Myrtle Beach. Zorg wel dat jullie de omgeving schoon houden.

5. Kan ik fietsen huren in Myrtle Beach?
Ja, er zijn verschillende plaatsen in Myrtle Beach waar jullie fietsen kunnen huren. Dit is een leuke manier om de omgeving te verkennen.

Share the Post: