Belleville voor de hele familie: attracties en bezienswaardigheden die leuk zijn voor kinderen én volwassenen.

Als je op zoek bent naar een vakantiebestemming die geschikt is voor zowel kinderen als volwassenen, dan is Belleville, Illinois in de Verenigde Staten een fantastische keuze. Deze stad biedt veelzijdige en leuke attracties en bezienswaardigheden voor het hele gezin. In dit artikel zullen we de hoogtepunten bespreken die de stad te bieden heeft.

Kinderactiviteiten

Als eerste bespreken we de kinderactiviteiten in Belleville. Een van de beste plekken voor kinderen is The Edge. Dit indoor speelcentrum is geschikt voor kinderen van alle leeftijden, met klimwanden, springkussens en een enorme doolhof om te verkennen.

Een andere geweldige optie is de St. Clair Bowl. Hier kunnen kinderen bowlen en de ouderwetse arcade games spelen, terwijl de ouders genieten van het eten en drinken in de sportbar. Daarnaast is er een zomers buitenzwembad beschikbaar om af te koelen op warme dagen.

Bezienswaardigheden

Belleville heeft ook verschillende indrukwekkende bezienswaardigheden die door zowel kinderen als volwassenen bekeken kunnen worden. Een van de meest populaire bestemmingen in Belleville is Eckert’s Farm. Hier kunnen bezoekers alles leren over fruitteelt en de Benery Road. Er zijn wandelingen langs appelbomen, bloemen en fruitplantages.

Daarnaast is er het Belleville Mansion, waar je een rondleiding kan krijgen en alles kan leren over de geschiedenis van Belleville. Het pand is prachtig, volledig gerestaureerd en bevat enkele van de beste kunstvoorwerpen van het gebied van 19e-eeuws. Het is het bezoeken waard om een glimp op te vangen van hoe het leven is in Belleville.

Sportactiviteiten

Belleville biedt ook verschillende sportactiviteiten die zowel voor kinderen als volwassenen leuk zijn. De Skyview Drive-In Theater is al sinds de jaren vijftig een vaste waarde in Belleville, Het is het grootste drive-in theater in het land. Het biedt een unieke ervaring om de film te bekijken vanuit je auto.

Er zijn ook verschillende golfbanen in de omgeving. De Yorktown Golf Club wordt beschouwd als een van de beste openbare golfbanen in Illinois met een prachtige omgeving. Er zijn verschillende tees voor golfers van verschillende niveaus.

Eten en Drinken

Als laatste, maar zeker niet de minste, willen we de geweldige gastronomische ervaringen bespreken die Belleville te bieden heeft voor kinderen en volwassenen. Het Schatze’s Bar and Grill biedt een perfect ontbijtbuffet voor vroege vogels. Het heeft een grote bar voor het geval je liever wat wilt drinken.

Voor een authentieke Italiaanse ervaring is er Angelo’s Pizza. Het heeft een uitgebreide selectie van pizza’s en sub sandwiches die je zelf kunt samenstellen.

Conclusie

Belleville is een geweldige vakantiebestemming voor het hele gezin. Het biedt een scala aan attracties en bezienswaardigheden om van te genieten, ongeacht de leeftijd. Van kinderactiviteiten tot sportactiviteiten, er is voor elk wat wils. Bovendien is er veel te ontdekken voor reizigers die graag de geschiedenis en culinaire cultuur van de regio willen ontdekken.

Veelgestelde vragen

1. Wat zijn de beste bezienswaardigheden in Belleville voor kinderen?

Als kinderen het leuk vinden om te klimmen, dan is The Edge een perfecte keuze. Voor families die meer geïnteresseerd zijn in geschiedenis, is het Belleville Mansion de perfecte plek om te ontdekken.

2. Zijn er golfbanen in Belleville?

Ja, een van de beste openbare golfbanen in Illinois, Yorktown Golf Club, bevindt zich in Belleville.

3. Waar kan ik de beste pizza eten in Belleville?

Voor authentieke Italiaanse pizza-ervaringen is Angelo’s Pizza de place to be.

4. Kan ik activiteiten vinden die geschikt zijn voor zowel kinderen als volwassenen in Belleville?

Absoluut! Er zijn verschillende activiteiten in Belleville die leuk zijn voor het hele gezin. Bezoek bijvoorbeeld Eckert’s Farm of de Skylight Drive-In Theater.

5. Welke sportactiviteiten zijn er beschikbaar in Belleville?

Je kunt kiezen voor bowlen in de St. Clair Bowl of genieten van een spelletje golf bij Yorktown Golf Club.

Share the Post:

Related Posts