Wellness in Bengkulu: de beste spa’s en yoga locaties om te ontspannen tijdens je vakantie

Bengkulu is een van de meest ontspannende plekken in Indonesië. De prachtige stranden en de groene natuur maken het een ideale plek om tot rust te komen. Maar als je op zoek bent naar nog meer ontspanning, dan zijn er genoeg wellness-opties om uit te kiezen. Hieronder vind je de beste spa’s en yoga-locaties om te ontspannen tijdens je vakantie in Bengkulu.

1. Gold’s Gym Bengkulu

Gold’s Gym Bengkulu is een moderne sportschool met diverse wellness-faciliteiten zoals sauna’s, massage- en schoonheidsbehandelingen. Het fitnesscentrum biedt tevens verschillende lessen aan, waaronder yoga en zumba.

2. My Garden

My Garden is een authentieke wellness-spa gelegen in het hart van de stad Bengkulu. Het biedt traditionele massages en andere behandelingen, zoals gezichtsbehandelingen en aromatherapie.

3. Bumi Ratu Spa

Bumi Ratu Spa is een populaire spa in Bengkulu. Het biedt diverse ontspannende behandelingen, massages en gezichtsbehandelingen. Hier kun je je even helemaal onderdompelen in rust en ontspanning.

4. Bengkulu Beach Yoga

Bengkulu Beach Yoga biedt een unieke yoga-ervaring met uitzicht op de prachtige zee. Het biedt diverse yogaworkshops en -lessen aan op het strand. Hier kun je tijdens je vakantie zowel aan lichaam als geest werken.

5. Samudra Yoga Studio

Samudra Yoga Studio is een van de beste yoga-studio’s in Bengkulu. Het biedt een verscheidenheid aan lessen aan, van traditionele hatha yoga tot moderne power yoga. Daarnaast biedt het ook meditatielessen aan om je geest nog meer te ontspannen.

6. Pagaralam Spa

Pagaralam Spa biedt verschillende ontspannende behandelingen en massages aan. Hier kun je genieten van traditionele Javaanse massages, aromatherapie of een ‘hot stone massage’.

7. Bagus Place Retreat

Bagus Place Retreat is een all-inclusive eco-retreat in Bengkulu. Het biedt niet alleen yoga-lessen, maar ook wellness-behandelingen en meditatielessen. Dit alles temidden van de prachtige natuur van Bengkulu.

8. Indra Maya Spa & Wellness

Indra Maya Spa & Wellness bevindt zich in het luxe Sahid Hotel Bengkulu. Het biedt verschillende ontspannende behandelingen aan, zoals traditionele massages en gezichtsbehandelingen. Een geweldige plek om na een drukke dag in de stad even tot rust te komen.

9. City Gym & Spa

City Gym & Spa is een fitnesscentrum en spa in één. Het biedt diverse wellness-faciliteiten aan, waaronder een sauna, stoombad en whirlpool. Daarnaast biedt het ook diverse yoga-lessen aan.

10. Bengkulu Yoga Studio

Bengkulu Yoga Studio biedt diverse yoga- en meditatielessen aan. Het is een fijne plek om even uit de drukte van de stad te komen en aan jezelf te werken. Er worden zowel lessen voor beginners als gevorderden aangeboden.

Of je nu op zoek bent naar een goede workout of juist wilt ontspannen tijdens je vakantie, in Bengkulu is er voor ieder wat wils op het gebied van wellness. Kies één van bovenstaande spa’s of yoga-locaties en geniet van een welverdiende ontspanning.

1. Is Bengkulu een veilige stad voor toeristen?
Ja, Bengkulu is een relatief veilige stad voor toeristen. Er zijn wel enkele zakkenrollers en oplichters actief, dus wees altijd alert.

2. Moet ik van tevoren reserveren bij een spa of yoga-locatie?
Ja, het is altijd verstandig om van tevoren te reserveren om zeker te zijn van een plekje. Vooral bij populaire spa’s kan het lastig zijn om ter plekke nog te reserveren.

3. Zijn de spa’s en yoga-locaties duur in Bengkulu?
Nee, de prijzen van behandelingen en yoga-lessen zijn over het algemeen betaalbaar in Bengkulu.

4. Kan ik mijn eigen yogamat meenemen naar een yoga-les?
Ja, dat kan zeker. Als je geen eigen yogamat hebt, kun je er meestal bij de studio één lenen.

5. Kan ik ook alleen gebruik maken van de wellness-faciliteiten in de spa’s?
Ja, je kunt ook alleen gebruik maken van de sauna, stoombad of whirlpool. Wel betaal je meestal een entree voor het gebruik hiervan.

Share the Post: