Relaxen in Aleppo: De beste wellness resorts en spa’s om te ontspannen.

Aleppo is een historische stad in Syrië die bekend staat om zijn rijke cultuur en erfgoed. Maar wist je dat Aleppo ook een geweldige bestemming is voor spa- en wellnessliefhebbers? Hier zijn enkele van de beste wellness resorts en spa’s in Aleppo om te ontspannen en tot rust te komen.

1. Hotel Dar Zamaria

Dit prachtige hotel ligt in het hart van Aleppo en biedt een uitstekende spa-ervaring. Het hotel beschikt over een overdekt zwembad, een sauna en een fitnesscentrum. De spa biedt verschillende behandelingen, waaronder massages en lichaamspakkingen. Vergeet niet om te genieten van het adembenemende uitzicht op de stad vanaf het dakterras van het hotel.

2. Dedeman Aleppo Hotel

Het Dedeman Aleppo Hotel is een luxe hotel dat bekend staat om zijn uitstekende spa-ervaring. Het hotel beschikt over een fitnesscentrum, een sauna en een stoombad. De spa biedt verschillende behandelingen, waaronder massages en gezichtsbehandelingen. Het hotel heeft ook een binnenzwembad waar gasten kunnen ontspannen en genieten van het uitzicht op de stad.

3. Sheraton Aleppo Hotel

Dit vijfsterrenhotel is een van de meest populaire wellness resorts in Aleppo. Het hotel beschikt over een fitnesscentrum, een overdekt zwembad, een sauna en een stoombad. De spa biedt diverse behandelingen, waaronder massages, gezichtsbehandelingen en scrubbehandelingen. Het hotel heeft ook een restaurant waar gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten.

4. Semiramis Hotel Aleppo

Het Semiramis Hotel Aleppo is een van de beste wellness resorts in Aleppo. Het hotel beschikt over een sauna en een stoombad. De spa biedt diverse behandelingen, waaronder massages en lichaamspakkingen. Het hotel heeft ook een restaurant waar gasten kunnen genieten van heerlijke Syrische gerechten.

5. Planet Hotel Aleppo

Het Planet Hotel Aleppo is een uitstekende keuze voor reizigers die op zoek zijn naar een rustige en ontspannen vakantie. Het hotel beschikt over een binnenzwembad, een sauna en een hamam. De spa biedt diverse behandelingen, waaronder massages en lichaamspakkingen. Het hotel heeft ook een restaurant waar gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten.

6. Beit Salahieh

Dit prachtige boutique hotel ligt in het hart van de oude stad van Aleppo en biedt een unieke wellness-ervaring. De spa beschikt over een binnenzwembad en biedt diverse behandelingen, waaronder massages en lichaamspakkingen. Het hotel heeft ook een restaurant waar gasten kunnen genieten van heerlijke Syrische gerechten.

7. Baron Hotel Aleppo

Het Baron Hotel Aleppo is een van de meest iconische hotels in Aleppo en biedt een uitstekende wellness-ervaring. Het hotel beschikt over een fitnesscentrum, een overdekt zwembad, een sauna en een stoombad. De spa biedt diverse behandelingen, waaronder massages, gezichtsbehandelingen en lichaamspakkingen.

8. Riga Palace Hotel Aleppo

Het Riga Palace Hotel Aleppo is een prachtig hotel dat zich richt op wellness en ontspanning. Het hotel beschikt over een binnenzwembad, een sauna en een stoombad. De spa biedt diverse behandelingen, waaronder massages en lichaamspakkingen. Het hotel heeft ook een restaurant waar gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten.

9. Al-Jdeideh House

Dit prachtige boutique hotel ligt in de oude stad van Aleppo en biedt een unieke wellness-ervaring. Het hotel beschikt over een binnenzwembad en biedt diverse behandelingen, waaronder massages en lichaamspakkingen. Het hotel heeft ook een restaurant waar gasten kunnen genieten van heerlijke Syrische gerechten.

10. Queen Center Arjaan By Rotana

Dit luxe hotel beschikt over een uitstekende spa-ervaring. Het hotel beschikt over een fitnesscentrum, een sauna en een stoombad. De spa biedt diverse behandelingen, waaronder massages en gezichtsbehandelingen. Het hotel heeft ook een restaurant waar gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten.

Al deze resorts en spa’s bieden een ontspannende wellness-ervaring in het hart van Aleppo. Dus, als je op zoek bent naar een geweldig uitje om te ontspannen en tot rust te komen, overweeg dan een verblijf in een van deze wellness resorts in Aleppo.


Heeft u vragen over Aleppo? Hieronder staan vijf veelgestelde vragen beantwoord.

1. Is het veilig om naar Aleppo te reizen?

Sinds het einde van de oorlog in 2016 is Aleppo relatief veilig om te bezoeken. Zoals bij elke reis is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de huidige situatie en de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen.

2. Wat zijn de beste bezienswaardigheden in Aleppo?

Enkele van de beste bezienswaardigheden in Aleppo zijn het Citadel van Aleppo, de Grote Moskee van Aleppo en de Armeense kerk. Er zijn ook veel markten om te verkennen, zoals de oude markt van Aleppo.

3. Welke talen worden er gesproken in Aleppo?

De officiële taal in Aleppo, en in heel Syrië, is Arabisch. Er wordt ook veel Frans en Engels gesproken.

4. Wat zijn de temperaturen in Aleppo?

De temperaturen in Aleppo variëren sterk per seizoen. In de zomer kan het erg heet zijn met temperaturen boven de 35 graden Celsius, terwijl het in de winter erg koud kan zijn met temperaturen onder het vriespunt.

5. Wat zijn de beste manieren om in Aleppo rond te reizen?

Openbaar vervoer in Aleppo is beperkt, dus het huren van een auto is een goede optie. Het is ook mogelijk om te reizen met taxi’s of te voet te gaan.

Share the Post:

Related Posts