De beste verborgen parels van Newport News: Ontdek de verborgen schatten van deze prachtige stad

Als je denkt aan de Verenigde Staten, zal Newport News waarschijnlijk niet de eerste stad zijn die bij je opkomt. Maar deze stad in de staat Virginia heeft zoveel te bieden aan reizigers die op zoek zijn naar rustige en ongerepte bestemmingen. Newport News was in het begin van de 20e eeuw een van de belangrijkste scheepswerven van het land. Maar vandaag de dag, naast dat het nog steeds een thuishaven is voor het Virginia War Museum, is de stad ook bekend geworden om zijn prachtige natuur en charmante historische wijken.

In dit artikel zullen we enkele van de beste verborgen parels van Newport News ontdekken.

1. Virginia Living Museum

Als je geïnteresseerd bent in natuur en wilde dieren, dan is het Virginia Living Museum een ​​must-see. Dit museum ligt in het hart van Newport News en is de thuisbasis van meer dan 250 inheemse diersoorten. Hier kun je de lokale flora en fauna ontdekken, zoals wasberen, alligators, en zelfs lamantijnen.

2. Brouwerijen in de stad

Newport News heeft een opkomende brouwerijscene, met verschillende ambachtelijke brouwerijen die de afgelopen jaren zijn geopend. Een van de beste is de Tradition Brewing Company, die een prachtig uitzicht op het water biedt en een fantastische selectie van ambachtelijke bieren heeft. De sfeer is geweldig en de bieren zijn nog beter.

3. Historische wijken

Newport News heeft verschillende historische wijken die het ontdekken waard zijn. Een van de beste is Hilton Village. Dit dorp, gebouwd in 1918, was oorspronkelijk bedoeld voor arbeiders van de scheepswerf en is nu een nationaal historisch district. Het is de thuisbasis van veel kleine bedrijven en restaurants en heeft veel charme.

4. Noland Trail

De Noland Trail is een wandelpad van ongeveer 5 mijl langs het prachtige water van Lake Maury. Het pad biedt een prachtig uitzicht op de natuurlijke schoonheid van de regio en is een geweldige manier om een middag door te brengen.

5. Mariners ‘Museum en Park

Als je geïnteresseerd bent in de geschiedenis van de zeevaart, is het Mariners Museum en Park een geweldige plek om te bezoeken. Het museum heeft tal van tentoonstellingen die de geschiedenis van de scheepvaart in Virginia en daarbuiten belichten. Buiten zijn er ook prachtige tuinen en een meer waar bezoekers kunnen genieten van watersporten.

6. Peninsula Fine Arts Center

Het Peninsula Fine Arts Center is een ander geweldig museum in Newport News dat zowel lokale als nationaal erkende kunstenaars herbergt. Het museum heeft ook verschillende cursussen en workshops om kunst te leren.

7. King-Lincoln Park

King-Lincoln Park is een prachtig park in de stad met veel open ruimtes en een groot meer. Het park is de thuisbasis van gemeenschapsactiviteiten en heeft ook een basketbalveld, voetbalveld en waterpark.

8. Lee Hall Mansion

Lee Hall Mansion is een prachtig huis dat dateert uit de burgeroorlog en is nu opgenomen in het National Register of Historic Places. Hier kun je leren over de geschiedenis van het huis en de mensen die er hebben gewoond, en genieten van de prachtige tuinen eromheen.

9. Ferguson Center for the Arts

Het Ferguson Center for the Arts is een prachtig theatercomplex op de campus van Christopher Newport University. Hier kun je genieten van verschillende shows en concerten, waaronder Broadway-musicals, muziekevenementen en toneelstukken.

10. James River Bridge Walkway

De James River Bridge Walkway is een geweldige plek om te wandelen en te genieten van het uitzicht op de rivier. De brug is een mijl lang, en is een geweldige plek om te genieten van de natuur in de stad.

11. Newport News Park

Newport News Park is een geweldige plek om te genieten van de natuur. Het park biedt grote open ruimtes, picknickplaatsen, wandelpaden en zelfs een fietspad.

12. Air Power Park

Het Air Power Park is een uniek museum dat gewijd is aan de geschiedenis van de luchtvaart en de kosmonautica. Hier kun je veel vliegtuigen en ruimtevaartuigen zien, waaronder een replica van de Megarocket van NASA.

13. Lindsay Middle School Steam Academy

Voor gezinnen met kinderen is de Lindsay Middle School Steam Academy een must-visit. Dit STEM-gebaseerde leercentrum biedt tal van educatieve activiteiten en evenementen voor kinderen.

14. Ironclad Distillery

Ironclad Distillery is een ambachtelijke distilleerderij in Newport News die een fantastische selectie van whisky- en rumsoorten biedt. Hier kun je genieten van rondleidingen door de distilleerderij en leren hoe deze drankjes worden gemaakt.

15. The Hoss’s Deli

Het Hoss’s Deli is een iconisch restaurant in Newport News dat een fantastisch menu heeft en bekend staat om zijn geweldige service. Hier kun je de lokale keuken proeven en een geweldige tijd hebben met vrienden en familie.

Newport News heeft veel verborgen schatten die wachten om ontdekt te worden. Of je nu geïnteresseerd bent in de natuur, cultuur of geschiedenis, Newport News is een geweldige stad om te verkennen.

Veelgestelde vragen

Wat is er te doen in Newport News?

Er zijn tal van dingen te doen in Newport News, van het verkennen van historische wijken tot het bezoeken van musea en parken. Een paar hoogtepunten zijn het Virginia Living Museum, de Noland Trail en het Peninsula Fine Arts Center.

Wat is de beste tijd om Newport News te bezoeken?

Newport News is het hele jaar door een geweldige bestemming, maar de beste tijd om te bezoeken is in de lente of herfst wanneer het weer mild is en het toerisme minder druk is.

Zijn er goede restaurants in Newport News?

Ja, Newport News heeft een fantastische culinaire scene, met verschillende restaurants die lokale en internationale gerechten serveren. Een aanrader is Hoss’s Deli, die bekend staat om zijn geweldige service en lokale keuken.

Is Newport News een veilige stad om te bezoeken?

Ja, Newport News is over het algemeen een veilige stad om te bezoeken, maar het is altijd een goed idee om voorzorgsmaatregelen te nemen, vooral ’s nachts.

Is Newport News duur om te bezoeken?

Nee, Newport News is een betaalbare bestemming, met veel gratis activiteiten en betaalbare accommodaties en restaurants.

Share the Post: