Goedkope vluchten voor Malaga boek je eenvoudig via Reisver.nl. Wij hebben een handig systeem voor je gemaakt waarmee je alle grote ticket aanbieders allemaal in 1 keer met elkaar vergelijkt. Zo krijg je direct de goedkoopste vliegtickets voor Malaga te zien. Onze ticket vergelijker berekend standaard de prijzen vanaf Schiphol. Wil je graag de prijzen weten vanaf Eindhoven? Wijzig dan de betreffende velden naar vliegveld Eindhoven.

Malaga

Malaga is meer dan het bezoeken waard. Deze stad ligt in de regio Andalusië en is de op één na grootste stad van deze regio. Met ruim 500.000 inwoners in de stad zelf en een goede miljoen inwoners in het totale stadsdeel Malaga kan je gerust stellen dat het een behoorlijk grote stad is. De stad is gelegen aan de Costa Del Sol en erg populair bij toeristen. Jaarlijks reizen duizenden toeristen naar deze stad om te genieten van de zon. Toerisme is dan ook een belangrijke bron van inkomsten voor Malaga. De haven is een populaire bestemming voor cruise schepen. De haven is tevens één van de belangrijkste inkomstenbronnen van Malaga. De stad is door de jaren heen uitgegroeid tot een belangrijk economisch én cultureel centrum van Spanje. Het is dan ook samen met Madrid en Barcelona één van de Spaanse steden die je beslist een keer bezocht moet hebben.

Vliegen naar Malaga

Malaga heeft al sinds 1919 een bijzonder goede luchthaven. Hier vertrok de eerste lijnvlucht van Spanje, ooit! Een historische luchthaven dus. Vliegen vanaf Amsterdam duurt ongeveer 3 uur. De prijzen voor een ticket liggen rond de 450 euro.