Djibouti is een land met een lange geschiedenis. De oude Egyptenaren hebben hoogstwaarschijnlijk handel gedreven met de bevolking die in het tijdperk van de Egyptenaren in Djibouti woonden. Djibouti grenst onder andere aan Ethiopië, Eritrea en Somalië. Het grootste deel van de bevolking (60%) bestaat dan ook uit Somaliërs. De tweede etnische groep zijn de Afar (35%). De overige 5% bestaat uit onder andere Italianen, Arabieren en Fransen. Interessant is dat Djibouti slechts 20 kilometer van Jemen afligt.

Voordelig vliegen richting djibouti? Wie wil dat nou niet! Bij Reisver.nl zit je goed. Wij voor jou de meest voordelige vliegtickets die op het Internet te vinden zijn. We zetten alle ticketaanbieders op een rij en zo vind je binnen enkele minuten een voordelig ticket naar djibouti. Reisver.nl zoekt tussen de volgende aanbieders: BudgetAir, CheapTickets, Ebookers, Schipholtickets, Tix, Vliegtarieven, Vliegtickets, Vliegwinkel en WTC.nl.

De werking van het Reisver.nl zoeksysteem is vrij eenvoudig. Geef een bestemming en datum op en vind je voordelige vliegtickets.