Zante Palace

Als je op zoek bent naar een unieke vakantie-ervaring, dan is Zante Palace de perfecte bestemming voor jou. Dit unieke resort in Zakynthos biedt een scala aan luxe accommodaties, van prachtige suites tot elegante villa’s. Maar dat is niet alles, want Zante Palace heeft ook een breed scala aan voorzieningen en activiteiten om je verblijf onvergetelijk te maken.

Hier is alles wat je moet weten over deze bijzondere accommodatie:

Locatie

Zante Palace ligt in het dorp Kypseli in het noorden van Zakynthos. De accommodatie biedt een afgelegen sfeer waardoor je je helemaal kunt ontspannen en tot rust kunt komen, maar toch ben je binnen een handomdraai bij alle belangrijke bezienswaardigheden van het eiland.

Accommodaties

Zante Palace biedt verschillende soorten accommodaties, afhankelijk van de grootte van je groep. Van luxueuze suites tot villa’s, er is voor ieder wat wils. Elke accommodatie is volledig uitgerust met moderne voorzieningen en smaakvol ingericht om jouw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.

Voorzieningen

Zante Palace biedt een breed scala aan voorzieningen om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Van een fitnesscentrum tot een spa, een buitenzwembad en hot tub en een privéstrand, er is voor ieder wat wils. De accommodatie heeft ook een restaurant waar je terecht kunt voor heerlijke gerechten en de beste lokale producten.

Activiteiten

Naast alle voorzieningen, biedt Zante Palace ook veel activiteiten voor het hele gezin. Zo kun je kajakken, vissen, duiken, wandelen en fietsen. Bovendien is de accommodatie ook perfect gelegen om te genieten van alle natuurlijke schoonheid die Zakynthos te bieden heeft.

Voor wie is Zante Palace geschikt?

Zante Palace is de perfecte bestemming voor verblijven met familie of vrienden. Het biedt een ontspannen omgeving en heeft alle voorzieningen en activiteiten om ieders smaak te bevredigen. Ook voor koppels die op zoek zijn naar een romantische vakantie-ervaring, is Zante Palace een ideale bestemming.

De beste tijd om te bezoeken

De beste tijd om Zakynthos te bezoeken is van mei tot oktober wanneer het weer mild en droog is. Zante Palace is beschikbaar om te verblijven vanaf mei tot en met september. Boek daarom nu en profiteer van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hoe te boeken

Je kunt jouw vakantie in Zante Palace boeken via de website van TUI.

Kies voor Zante Palace voor je volgende vakantie-ervaring

Zante Palace biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie-ervaring. Van luxueuze accommodaties tot fantastische voorzieningen en activiteiten, deze accommodatie heeft het allemaal. Bezoek de website van TUI en boek je verblijf vandaag nog.

Wat is de beste tijd om Zakynthos te bezoeken?

De beste tijd om Zakynthos te bezoeken is van mei tot oktober, wanneer het weer mild en droog is.

Welke activiteiten biedt Zante Palace?

Zante Palace biedt het hele jaar, afhankelijk van het seizoen, een breed scala aan activiteiten, zoals kajakken, vissen, duiken, wandelen en fietsen.

Is Zante Palace geschikt voor gezinnen?

Ja, Zante Palace is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een ontspannen en gezellige sfeer met veel voorzieningen en activiteiten.

Heeft Zante Palace een privéstrand?

Ja, Zante Palace heeft een privéstrand voor haar gasten, zodat je rustig kunt genieten van de mediterrane zon.

Hoe kan ik mijn verblijf boeken bij Zante Palace?

Je kunt jouw verblijf bij Zante Palace boeken via de website van TUI, waar je de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt.

Terug naar Griekenland