Three Corners Ocean View

Introductie

Als je aan vakantie denkt, denk je vaak aan zon, zee en strand. De accommodatie waar je verblijft is een belangrijk onderdeel van je vakantie. In deze beoordeling gaan we dieper in op Three Corners Ocean View, een accommodatie gelegen in El Gouna, Egypte.

Waarom kiezen voor Three Corners Ocean View?

Three Corners Ocean View ligt aan het prachtige strand van de Rode Zee in El Gouna. Het is een vijfsterrenhotel dat bekend staat om zijn uitstekende service en oog voor detail. Er zijn tal van faciliteiten die worden aangeboden om je vakantie onvergetelijk te maken. Dit hotel is de perfecte locatie voor wie op zoek is naar ontspanning, watersporten en activiteiten voor het hele gezin.

Accommodatie

Bij Three Corners Ocean View kan je kiezen uit verschillende kamertypes: Standaard Kamer, Deluxe Kamer, Deluxe Kamer met Zwembadzicht, Deluxe Kamer met Zeezicht, Junior Suite en Executive Suite. Ongeacht welk type kamer je kiest, je zal genieten van een prachtig uitzicht en een comfortabele kamer.

Faciliteiten

Three Corners Ocean View heeft tal van faciliteiten te bieden. Hieronder hebben we enkele van de belangrijkste faciliteiten genoteerd:

Zwembaden

Three Corners Ocean View heeft drie zwembaden: een groot buitenzwembad, een rustig binnenzwembad en een kinderzwembad. Deze zwembaden zijn de perfecte plek om te genieten van de zon en af te koelen in het water.

Restaurants

Er zijn verschillende restaurants beschikbaar bij Three Corners Ocean View, waaronder het hoofdrestaurant, een Italiaans restaurant, een Aziatisch restaurant en een grillrestaurant aan het strand. Er is voor elk wat wils.

Bars

Three Corners Ocean View beschikt over verschillende bars, zoals de Sunny Bar met uitzicht op zee, de Beach Bar, de Pool Bar en de Lobby Bar. Ideaal om te genieten van een lekkere cocktail of koud biertje.

Watersporten

El Gouna staat bekend om zijn prachtige onderwaterwereld en Three Corners Ocean View biedt de perfecte uitvalsbasis om deze te ontdekken. Duiken, snorkelen, windsurfen, zeilen en kanoën zijn slechts enkele van de watersporten die beschikbaar zijn bij het hotel.

Overige faciliteiten

Andere faciliteiten die worden aangeboden bij Three Corners Ocean View zijn onder andere een fitnessruimte, spa, kinderclub en een tennisbaan.

Omgeving

Three Corners Ocean View is gelegen in El Gouna, een prachtige badplaats. El Gouna heeft veel te bieden, van prachtige stranden tot levendige markten. Hieronder hebben we enkele van de hoogtepunten op een rijtje gezet:

Abu Tig Marina

De Abu Tig Marina is een luxe jachthaven gelegen in El Gouna. Hier vind je tal van winkels, restaurants en bars. Het is ook de plaats waar verschillende watersportactiviteiten worden georganiseerd.

El Gouna Golf Club

De El Gouna Golf Club is de perfecte plek voor golfliefhebbers. De negen holes golfbaan biedt prachtig uitzicht op de Rode Zee.

Rode Zee

El Gouna is gelegen aan de Rode Zee, een prachtige plek om te snorkelen, duiken en te genieten van de zon.

Conclusie

Three Corners Ocean View is een prachtige accommodatie gelegen in de mooie badplaats El Gouna. Het biedt tal van faciliteiten voor jong en oud en is de ideale plek om te genieten van zon, zee en strand. Het is een hotel dat bekend staat om zijn uitstekende service en oog voor detail. Als je op zoek bent naar de perfecte locatie voor je volgende vakantie, dan is Three Corners Ocean View zeker een goede keuze.

Veelgestelde vragen

1. Kunnen kinderen ook genieten van de faciliteiten bij Three Corners Ocean View?
Ja, er is een kinderclub beschikbaar voor kinderen van 4 tot 12 jaar oud. Daarnaast is er ook een kinderzwembad.

2. Biedt Three Corners Ocean View ook all-inclusive formules aan?
Ja, er zijn verschillende all-inclusive formules beschikbaar.

3. Is er een spa aanwezig bij Three Corners Ocean View?
Ja, er is een spa met verschillende behandelingen en massages.

4. Biedt Three Corners Ocean View ook transport aan van en naar de luchthaven?
Ja, er is een shuttle-service beschikbaar.

5. Is Three Corners Ocean View een duur hotel?
Prijs kan variëren op basis van het seizoen. Voor actuele prijzen neem een kijkje op de website: https://www.tui.nl/three-corners-ocean-view-50951393/.

Terug naar Egypte