Villa Elia

Als je op zoek bent naar een perfecte accommodatie voor je volgende vakantie, dan is Villa Elia een fantastische optie. Gelegen in het kleine en rustige dorpje Skouloufia, op slechts 15 km van Rethymnon, biedt dit prachtige vakantiehuis een rustige en ontspannende sfeer om je vakantie door te brengen. In dit artikel gaan we dieper in op alles wat Villa Elia te bieden heeft, inclusief de prachtige omgeving, de diensten en faciliteiten, de prijsklassen en meer.

Over de locatie

Gelegen tussen de olijfbomen en wijngaarden, biedt Villa Elia de perfecte setting om je te ontspannen en te genieten van een prachtige omgeving. Het dorp Skouloufia is een authentiek Kretenzer dorp met smalle straatjes, traditionele huizen en mooie kerken. Het is een perfecte locatie voor mensen die op zoek zijn naar een rustige omgeving, weg van de drukke en toeristische gebieden van het eiland. Op slechts 15 km van Villa Elia ligt de prachtige stad Rethymnon, die bekend staat om haar prachtige Venetiaanse haven en historische stadskern.

Over de accommodatie

Villa Elia heeft alles wat je nodig hebt om een onvergetelijke vakantie te beleven. Deze prachtige villa biedt plaats aan maximaal tien personen en is daarmee ideaal voor een familievakantie of groepsvakantie. Het beschikt over vijf slaapkamers, drie badkamers, een privézwembad, een volledig uitgeruste keuken en een ruim terras met comfortabel tuinmeubilair. De villa is smaakvol ingericht en uitgerust met moderne apparatuur zoals airconditioning, satelliet-tv en Wi-Fi.

Diensten en faciliteiten

Villa Elia biedt verschillende diensten en faciliteiten om je vakantie nog aangenamer te maken. Je kunt gebruik maken van een dagelijkse schoonmaakdienst, een privékok die heerlijke lokale gerechten bereidt en een huurauto service om het eiland te verkennen. Daarnaast biedt de villa ook een volledig uitgeruste fitnessruimte en een tafeltennistafel voor degenen die graag actief bezig zijn.

De prijs

De prijs van Villa Elia is haalbaar voor de meeste mensen. In het laagseizoen is het mogelijk om deze prachtige villa te boeken voor ongeveer € 100 per nacht. In het hoogseizoen kunnen de prijzen oplopen tot € 350 per nacht, wat een redelijke prijs is voor een accommodatie van dit niveau in Kreta.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een ideale accommodatie voor je volgende vakantie in Kreta, dan is Villa Elia de perfecte optie. Deze prachtige villa biedt alles wat je nodig hebt om je vakantie onvergetelijk te maken. Het is ideaal gelegen voor diegenen die op zoek zijn naar rust en ontspanning, weg van de drukte van de toeristische gebieden van Kreta. Daarnaast biedt Villa Elia verschillende diensten en faciliteiten om je vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Wacht niet langer met boeken en geniet van een geweldige vakantie in Villa Elia.

Veelgestelde vragen

1. Waar kan ik Villa Elia boeken?
– Villa Elia kan geboekt worden via verschillende websites, waaronder de website van TUI.
2. Hoe ver ligt Villa Elia van de dichtstbijzijnde stad?
– Villa Elia ligt op slechts 15 km van de stad Rethymnon.
3. Biedt Villa Elia een dagelijkse schoonmaakdienst?
– Ja, Villa Elia biedt een dagelijkse schoonmaakdienst.
4. Kan ik een privékok boeken bij Villa Elia?
– Ja, je kunt een privékok boeken bij Villa Elia die heerlijke lokale gerechten bereidt.
5. Heeft Villa Elia een fitnessruimte?
– Ja, Villa Elia heeft een volledig uitgeruste fitnessruimte waar gasten gebruik van kunnen maken.

Terug naar Griekenland