Villa Elite

Als je op zoek bent naar een luxe villa waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van een welverdiende vakantie, is Villa Elite zeker de moeite waard om te overwegen. Deze prachtige villa, gelegen in een rustige omgeving, biedt alles wat je nodig hebt voor een perfecte vakantie.

Waar is Villa Elite gelegen?

Villa Elite is gelegen in het zuiden van Turkije, in de directe omgeving van Marmaris. De villa ligt op ongeveer 3 km van het centrum van Marmaris en 2 km van het strand.

Hoeveel kamers heeft Villa Elite?

Villa Elite is een ruime villa met 5 slaapkamers en biedt plaats aan maximaal 10 personen. Elke slaapkamer beschikt over een eigen badkamer en airconditioning. Daarnaast is de villa voorzien van een ruime woonkamer, een volledig uitgeruste keuken en een groot terras met zwembad.

Wat zijn de voorzieningen in Villa Elite?

Villa Elite is voorzien van alle moderne voorzieningen die je nodig hebt voor een comfortabel verblijf. De villa beschikt over airconditioning in alle kamers, gratis WiFi, satelliet-tv, wasmachine en vaatwasser. Daarnaast is er een groot privézwembad en een mooie tuin met diverse zitjes en ligbedden.

Wat zijn de voordelen van Villa Elite?

Een van de grootste voordelen van Villa Elite is de rustige omgeving waarin de villa zich bevindt. De villa ligt in een mooie en rustige wijk, weg van de drukke toeristische gebieden. Hierdoor kun je volledig ontspannen en genieten van een privé-vakantie. Daarnaast zijn de luxe voorzieningen en de ruimte van de villa fantastisch.

Wat kun je doen in de omgeving van Villa Elite?

Als je van plan bent om de omgeving te verkennen, zijn er vele activiteiten en bezienswaardigheden in de buurt. Zo kun je bijvoorbeeld heerlijk ontspannen aan het strand van Marmaris, of een bezoek brengen aan de oude stad van Rhodos. Daarnaast zijn er vele watersportmogelijkheden in de omgeving, zoals duiken, windsurfen of waterskiën.

Wat kost een verblijf in Villa Elite?

De kosten voor een verblijf in Villa Elite variëren afhankelijk van het seizoen en het aantal personen. Voor een verblijf van 8 dagen in mei 2023 betaal je bijvoorbeeld € 5.755,– voor 10 personen.

Hoe is de bereikbaarheid van Villa Elite?

Villa Elite is gemakkelijk bereikbaar per auto of bus. De dichtstbijzijnde luchthaven is Dalaman, op ongeveer 90 km afstand.

Is Villa Elite geschikt voor gezinnen met kinderen?

Ja, Villa Elite is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Het grote privézwembad biedt volop ruimte om te spelen en zwemmen. Daarnaast is er een tuin met diverse speeltoestellen en zijn er kinderstoelen en -bedjes beschikbaar.

Is er parkeergelegenheid bij Villa Elite?

Ja, er is parkeergelegenheid bij Villa Elite. Er is plaats voor meerdere auto’s.

Is het mogelijk om Villa Elite te boeken voor een bruiloft of evenement?

Ja, het is mogelijk om Villa Elite te boeken voor een bruiloft of evenement. Neem hiervoor contact op met de beheerder van de villa.

Kun je zelf koken in Villa Elite?

Ja, Villa Elite is voorzien van een volledig uitgeruste keuken waar je zelf maaltijden kunt bereiden. Daarnaast zijn er diverse restaurants en supermarkten in de buurt.

Zijn huisdieren toegestaan in Villa Elite?

Helaas zijn huisdieren niet toegestaan in Villa Elite.

Hoe ver van tevoren moet ik Villa Elite reserveren?

Het is raadzaam om Villa Elite zo vroeg mogelijk te reserveren, vooral als je tijdens het hoogseizoen wilt verblijven. Neem contact op met de beheerder van de villa voor beschikbaarheid en reservering.

Is Villa Elite rolstoel-toegankelijk?

Helaas is Villa Elite niet rolstoel-toegankelijk vanwege de trap bij de ingang van de villa.

Hoe is de schoonmaak geregeld in Villa Elite?

De schoonmaak van Villa Elite wordt verzorgd door het personeel van de villa en wordt regelmatig uitgevoerd tijdens je verblijf. Bedlinnen en handdoeken worden ook regelmatig verschoond.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden voor Villa Elite?

De annuleringsvoorwaarden verschillen per boekingswebsite. Kijk dus goed naar de voorwaarden wanneer je Villa Elite wilt reserveren.

Als je op zoek bent naar een luxe villa in Turkije waar je volledig tot rust kunt komen en genieten van een ontspannen vakantie, is Villa Elite zeker het overwegen waard. De villa biedt luxe voorzieningen en is geschikt voor gezinnen met kinderen. Met de vele activiteiten en bezienswaardigheden in de buurt, is er genoeg te doen voor jong en oud. Neem contact op met de beheerder van de villa voor meer informatie en reservatie.

Veelgestelde vragen

1. Wat zijn de voorzieningen in Villa Elite?
2. Is Villa Elite geschikt voor gezinnen met kinderen?
3. Kun je zelf koken in Villa Elite?
4. Hoe ver van tevoren moet ik Villa Elite reserveren?
5. Hoe is de schoonmaak geregeld in Villa Elite?

Antwoorden op veelgestelde vragen

1. Villa Elite is voorzien van airconditioning in alle kamers, gratis WiFi, satelliet-tv, wasmachine en vaatwasser. Bovendien beschikt de villa over een groot privézwembad en een mooie tuin met diverse zitjes en ligbedden.
2. Ja, Villa Elite is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Het grote privézwembad biedt volop ruimte om te spelen en zwemmen. Daarnaast zijn er een aantal speeltoestellen beschikbaar in de tuin en zijn er kinderstoelen en -bedjes aanwezig.
3. Ja, Villa Elite heeft een volledig uitgeruste keuken waar je zelf maaltijden kunt bereiden. Daarnaast zijn er diverse restaurants en supermarkten in de buurt.
4. Het is raadzaam om Villa Elite zo vroeg mogelijk te reserveren, vooral als je tijdens het hoogseizoen wilt verblijven. Neem contact op met de beheerder van de villa voor beschikbaarheid en reservering.
5. De schoonmaak van Villa Elite wordt verzorgd door het personeel van de villa en wordt regelmatig uitgevoerd tijdens je verblijf. Bedlinnen en handdoeken worden ook regelmatig verschoond.

Terug naar Griekenland