Abora Continental by Lopesan

Wil je genieten van een luxe vakantie met een mix van sport, ontspanning en entertainment? Overweeg dan de Abora Continental by Lopesan in Playa del Ingles, Gran Canaria. Dit prachtige, moderne hotel biedt een perfecte setting voor een onvergetelijke vakantie. In dit artikel leer je alles over deze accommodatie en waarom het de perfecte plek is voor jouw volgende vakantie.

Locatie

De Abora Continental by Lopesan ligt in het hart van Playa del Ingles, Gran Canaria. De locatie is ideaal voor wie houdt van watersporten, wandelen en het ontdekken van de lokale cultuur. Het hotel ligt op slechts 10 minuten lopen van het strand, en de internationale luchthaven van Gran Canaria is slechts een rit van 20 minuten.

Accommodatie

Dit hotel heeft 372 kamers, verdeeld over 8 verdiepingen. Alle kamers zijn modern ingericht en voorzien van airconditioning, een balkon, een flatscreen-tv, een minibar en een eigen badkamer met een douche en gratis toiletartikelen. Er zijn ook familiekamers en suites beschikbaar voor als je met nog meer luxe en ruimte op vakantie wilt gaan.

Eten en drinken

In de Abora Continental by Lopesan kun je genieten van een scala aan culinaire opties in de verschillende restaurants en bars die het hotel te bieden heeft. Het hotel heeft drie restaurants die gerechten serveren uit de lokale en internationale keuken. Er is ook een lobbybar, en een bar bij het zwembad waar je kunt genieten van verschillende drankjes en cocktails terwijl je ontspant in de zon.

Voorzieningen

Dit hotel heeft verschillende voorzieningen om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het heeft een buitenzwembad, een speeltuin voor kinderen, een fitnessruimte en een spa waar je kunt genieten van verschillende behandelingen en massages. Ook zijn er tennis- en squashbanen, en er is een animatieteam dat verschillende activiteiten organiseert voor zowel volwassenen als kinderen.

Conferentieruimtes

De Abora Continental by Lopesan heeft ook verschillende conferentieruimtes en ruimtes voor feesten en evenementen. Dit maakt het hotel ook een perfecte locatie voor zakelijke bijeenkomsten en conferenties.

Duurzaamheid

Deze accommodatie heeft ook betrekking op de duurzaamheid. Lopesan Hotel Group, die het hotel exploiteert, heeft een is EcoEfectividad®-programma ontwikkeld waarin wordt gestreefd naar een zo min mogelijk impact op het milieu en de toekenning van een eindgebruikerservaring met een onderscheidende waarde. Door middel van activiteiten en acties in duurzaamheid en het gebruik van hernieuwbare energiebronnen draagt ​​het hotel bij aan de bescherming van haar omgeving.

Belangrijk om te weten

Voor de gasten die geïnteresseerd zijn in het huren van een auto, biedt het hotel een parkeergelegenheid. Ook biedt het hotel een 24/7 receptie waar je terecht kunt met al jouw vragen en opmerkingen.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een plek om te genieten van alle luxe en comfort die je van een vakantiebestemming mag verwachten, dan vinkt de Abora Continental by Lopesan alle vakjes aan. Het hotel ligt op een toplocatie, heeft luxueuze kamers, diverse restaurants en bars, en een scala aan voorzieningen. Het hotel is ook duurzaam en draagt ​​bij aan de bescherming van het milieu. Kortom, dit hotel is de perfecte keuze voor stelletjes, gezinnen en solo-reizigers.

Veelgestelde vragen

1. Is er een fitnessruimte beschikbaar in de accommodatie?
Ja, de Abora Continental by Lopesan heeft een fitnessruimte beschikbaar voor alle gasten.

2. Kan ik mijn auto parkeren bij het hotel?
Ja, het hotel biedt parkeergelegenheid voor gasten die hun auto willen huren.

3. Is er een spa in de accommodatie?
Ja, de Abora Continental by Lopesan heeft een spa waar je kunt ontspannen en genieten van verschillende behandelingen.

4. Biedt het hotel een gratis shuttleservice naar de luchthaven?
Nee, het hotel biedt helaas geen gratis shuttleservice naar de luchthaven. Dit kan echter wel worden geregeld tegen een extra vergoeding.

5. Is er personeel beschikbaar dat Nederlands spreekt?
Ja, het hotel heeft meertalig personeel dat ook Nederlands spreekt en beschikbaar is voor al uw vragen.

Terug naar Spanje