Zafiro Ca'n Picafort

Als je op zoek bent naar een vakantiebestemming die rust, luxe en ontspanning biedt, dan is Zafiro Ca’n Picafort de perfecte keuze. Dit vijfsterrenhotel op Mallorca heeft alles wat je nodig hebt om te genieten van een zonovergoten vakantie. Van de stijlvolle kamers en het prachtige zwembad tot de uitstekende faciliteiten en de geweldige locatie, alles draagt bij aan een fantastisch verblijf.

In deze review zullen we in detail bespreken wat dit hotel te bieden heeft en waarom het een uitstekende keuze is voor je volgende vakantie.

Locatie en bereikbaarheid

Zafiro Ca’n Picafort ligt in het noorden van Mallorca, in de buurt van het schilderachtige dorpje Can Picafort. De luchthaven van Palma de Mallorca ligt op ongeveer 60 kilometer afstand en je kunt er gemakkelijk komen met de taxi of huurauto. Het hotel ligt op loopafstand van het strand en in de buurt van vele winkels, restaurants en bars.

Kamers

De kamers van Zafiro Ca’n Picafort zijn modern en stijlvol ingericht, met een rustgevende sfeer. Er zijn verschillende soorten kamers beschikbaar, waaronder standaard kamers, suites en swim-up kamers. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, een televisie, een minibar en een comfortabel bed. Sommige kamers hebben ook een eigen balkon of terras met uitzicht op het zwembad.

Eten en drinken

Het hotel heeft een buffetrestaurant dat zowel lokale als internationale gerechten serveert. Er zijn ook verschillende à-la-carte restaurants beschikbaar, waaronder een Mediterraans restaurant en een grill-restaurant. Voor snacks en drankjes kun je terecht bij de poolbar en de lobbybar. Het eten is van goede kwaliteit en er is genoeg variatie om aan ieders smaak te voldoen.

Faciliteiten

Zafiro Ca’n Picafort heeft een groot buitenzwembad en een apart kinderzwembad. Er zijn ook verschillende faciliteiten voor kinderen, waaronder een kidsclub, een speeltuin en een minidisco. Voor volwassenen is er een spa met een binnenzwembad, een sauna en een fitnessruimte. Buiten vind je een tennisbaan en een multisportterrein. Het hotel biedt ook regelmatig entertainment in de avond, zoals livemuziek en shows.

Service

De service in Zafiro Ca’n Picafort is uitstekend. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en doet er alles aan om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Ze staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een luxe vakantie in Mallorca, dan is Zafiro Ca’n Picafort de ideale keuze. Het hotel biedt stijlvolle kamers, uitstekende faciliteiten en een geweldige locatie. Of je nu wilt ontspannen aan het zwembad, genieten van de spa of de omgeving wilt verkennen, er is voor elk wat wils. Met geweldige service en lekker eten is dit hotel een echte aanrader.

Veelgestelde vragen

1. Is er parkeergelegenheid bij het hotel?

Ja, er is gratis parkeergelegenheid voor gasten beschikbaar.

2. Is er een shuttleservice van en naar de luchthaven?

Ja, het hotel biedt tegen betaling een shuttle-service van en naar de luchthaven aan.

3. Is er gratis wifi beschikbaar in het hotel?

Ja, er is gratis wifi beschikbaar in het hele hotel.

4. Is het hotel geschikt voor kinderen?

Ja, het hotel biedt verschillende faciliteiten voor kinderen, waaronder een kidsclub, een speeltuin en een minidisco.

5. Is het hotel rolstoeltoegankelijk?

Ja, het hotel is rolstoeltoegankelijk en heeft aangepaste kamers beschikbaar.

Terug naar Spanje