Waterman Beach Village

Waterman Beach Village is een prachtig resort gelegen in Supetar, Kroatië. Dit resort biedt gasten de beste faciliteiten voor een zorgeloze en ontspannen vakantie. In dit artikel vertellen we je alles over wat je kunt verwachten van een vakantie in Waterman Beach Village.

Waar ligt Waterman Beach Village?

Gelegen in de prachtige stad Supetar op het eiland Brac, Kroatië, biedt Waterman Beach Village een unieke locatie die perfect is voor een ontspannende vakantie.

Accommodaties in Waterman Beach Village

Waterman Beach Village biedt een brede selectie van accommodaties. Van standaard kamers tot luxe villa’s, er is voor elk wat wils. Alle kamers zijn uitgerust met moderne faciliteiten en bieden uitzicht op de prachtige Adriatische Zee.

Standaard kamer

De standaard kamer in Waterman Beach Village is een comfortabele kamer die geschikt is voor maximaal drie personen. De kamers bieden de gasten een adembenemend uitzicht op de zee en zijn uitgerust met alle benodigde faciliteiten voor een comfortabel verblijf.

Familiekamer

De familiekamer in Waterman Beach Village is perfect voor gezinnen en biedt plaats aan maximaal vier personen. De kamer is voorzien van twee grote slaapkamers en een ruime woonkamer.

Suite

De suite in Waterman Beach Village biedt u een luxueus verblijf met een prachtig uitzicht op de zee en het eiland Brac. De suite is uitgerust met modern meubilair en faciliteiten.

Villa

De villa’s in Waterman Beach Village zijn perfect voor reizigers die op zoek zijn naar een exclusieve en unieke ervaring. De villa’s bieden plaats aan maximaal zes personen en zijn uitgerust met alle moderne faciliteiten.

Faciliteiten in Waterman Beach Village

Waterman Beach Village biedt uitstekende faciliteiten voor zijn gasten. Hier zijn enkele van de faciliteiten die je kunt vinden in het resort:

Restaurants en bars

Waterman Beach Village heeft verschillende restaurants en bars die de gasten een breed scala aan gerechten en drankjes bieden.

Zwembaden

Het resort heeft diverse zwembaden, waaronder een kinderbad en een groot buitenzwembad. Alle zwembaden zijn uitgerust met moderne faciliteiten en bieden uitzicht op de adembenemende Adriatische Zee.

Strand

Waterman Beach Village heeft een eigen privéstrand waar gasten kunnen ontspannen en genieten van de zon en de zee.

Fitnessruimte

Als je fit wilt blijven tijdens je vakantie, heeft Waterman Beach Village een volledig uitgeruste fitnessruimte.

Wellness-centrum

Het moderne wellness-centrum van Waterman Beach Village biedt een breed scala aan behandelingen en therapieën om volledig te ontspannen en te genieten van je vakantie.

Activiteiten in Waterman Beach Village

Waterman Beach Village biedt ook een breed scala aan activiteiten die je kunt doen tijdens je vakantie. Hier zijn enkele van de activiteiten die je kunt vinden in het resort:

Watersporten

Het eiland Brac is omringd door prachtige stranden en biedt de perfecte omgeving voor verschillende watersporten zoals kajakken, snorkelen en duiken.

Excursies

Waterman Beach Village organiseert excursies naar verschillende plaatsen op het eiland, zoals het beroemde strand van Zlatni Rat, Pucisca en Bol.

Kinderclub

Waterman Beach Village heeft een kinderclub die dagelijks verschillende activiteiten organiseert voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Avondentertainment

Er is elke avond live entertainment beschikbaar in Waterman Beach Village. Van livemuziek tot dansvoorstellingen, er is voor elk wat wils.

Conclusie

Waterman Beach Village is de ideale plek voor een ontspannen vakantie in Kroatië. Met moderne faciliteiten, uitstekende restaurants, activiteiten en entertainment, is Waterman Beach Village de perfecte bestemming voor iedereen die op zoek is naar een rustige en comfortabele vakantie.

Veelgestelde vragen

1. Waar ligt Waterman Beach Village?

Waterman Beach Village is gelegen in Supetar, Kroatië.

2. Wat zijn de accommodatiemogelijkheden in Waterman Beach Village?

Waterman Beach Village biedt een breed scala aan accommodatiemogelijkheden, waaronder standaard kamers, familiekamers, suites en villa’s.

3. Welke activiteiten zijn beschikbaar in Waterman Beach Village?

Waterman Beach Village biedt verschillende activiteiten en faciliteiten, zoals zwembaden, een privéstrand, restaurants, bars, een fitnessruimte, een wellness-centrum en kinderclub.

4. Biedt Waterman Beach Village avondentertainment?

Ja, Waterman Beach Village biedt elke avond live entertainment, zoals livemuziek en dansvoorstellingen.

5. Kan ik watersporten doen in Waterman Beach Village?

Ja, Waterman Beach Village biedt verschillende watersporten, zoals kajakken, snorkelen en duiken.

Terug naar Kroatië