Valamar Carolina Island Resort

Als je op zoek bent naar een perfecte familievakantie, zoek dan niet verder dan Valamar Carolina Island Resort. Dit prachtige resort ligt in het hart van Dalmatië, en biedt alle faciliteiten en het comfort dat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie met je gezin.

De ligging van Valamar Carolina Island Resort

Het resort ligt op het eiland Korcula, een prachtig juweel in de Adriatische Zee. Het hotel biedt een prachtig uitzicht op zee en de nabijgelegen baaien. Het is ook gemakkelijk bereikbaar met de veerboot vanuit Split of Dubrovnik.

De accommodatie in Valamar Carolina Island Resort

Het resort biedt verschillende soorten accommodatie om aan de behoeften van elke familie te voldoen. Van kamers tot appartementen en villa’s, er is voor elk wat wils. Elke kamer is stijlvol en comfortabel ingericht, en biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf. Het interieur is modern en licht, en de kamers zijn ruim en van alle gemakken voorzien.

Faciliteiten in Valamar Carolina Island Resort

Het resort biedt tal van faciliteiten die je tijdens je verblijf kunt gebruiken, waaronder:

Zwembaden

Het resort heeft een groot buitenzwembad met een kinderbad, perfect om te ontspannen en plezier te maken. Het zwembad is in de zomermaanden geopend en biedt een spectaculair uitzicht op de zee.

Kidsclub

Voor de jongste gasten is er een kidsclub waar kinderen van alle leeftijden kunnen genieten van tal van activiteiten. Het professionele team houdt alle kinderen bezig en vermaakt terwijl hun ouders van hun vrije tijd genieten.

Sportfaciliteiten

Voor de actievelingen is er genoeg te doen, waaronder tennis, minigolf en beachvolleybal. Er zijn ook tal van watersporten beschikbaar, waaronder kajakken, windsurfen en duiken.

Wellness

Als je wilt ontspannen, heeft het resort een prachtige wellnessruimte met een sauna, bubbelbad en fitnessruimte. Er zijn ook tal van lichaamsbehandelingen en massages beschikbaar om je geest en lichaam te verjongen.

Eten in Valamar Carolina Island Resort

Het resort biedt verschillende eetgelegenheden om aan de smaak van elke gast te voldoen. Het hoofdrestaurant serveert een overvloed aan smakelijke gerechten, van mediterrane specialiteiten tot internationale gerechten. Er zijn ook tal van andere restaurants en bars beschikbaar, waaronder een buffetrestaurant en een à la carte restaurant.

Conclusie

Valamar Carolina Island Resort is een perfecte vakantiebestemming voor families die op zoek zijn naar comfort, entertainment en ontspanning. De locatie, accommodatie en faciliteiten zijn allemaal van de hoogste kwaliteit en zullen elke gast verrassen. Aarzel niet langer en boek je familievakantie vandaag nog.

Veelgestelde vragen

1. Hoe kan ik het Valamar Carolina Island Resort boeken?
2. Wat zijn de incheck- en uitchecktijden bij Valamar Carolina Island Resort?
3. Heeft het resort liften?
4. Zijn er niet-roken kamers beschikbaar bij Valamar Carolina Island Resort?
5. Biedt het resort entertainment in de avonduren?

Antwoorden op de vragen:

1. Het Valamar Carolina Island Resort kan geboekt worden via de officiële website of via een reisbureau.
2. Inchecken kan vanaf 14.00 uur en uitchecken is mogelijk tot 10.00 uur.
3. Ja, het resort heeft liften.
4. Ja, er zijn niet-roken kamers beschikbaar.
5. Ja, het resort biedt entertainment in de avonduren, waaronder live muziek en shows.

Terug naar Kroatië