13 daagse cruise IJsland en Schotland

Als reisexpert heb ik de eer gehad om op de 13 daagse cruise naar IJsland en Schotland te gaan. Hierbij heb ik het schip van het TUI Cruises mogen ervaren. In deze review zal ik u alles vertellen over mijn ervaring tijdens de cruise.

Een kennismaking met de 13 daagse cruise IJsland en Schotland

De cruise biedt 13 dagen lang de mogelijkheid om kennis te maken met de prachtige natuurlijke landschappen van IJsland en Schotland. Tijdens de 13 daagse reis zijn er maar liefst 10 havens te bezoeken en zult u kennis maken met de cultuur, de geschiedenis en het adembenemende landschap van deze regio.

De reis

De reis begint in het prachtige IJsland waar u de kans krijgt om de beroemde warmwaterbronnen van Landmannalaugar te ontdekken. Gedurende de reis bezoekt u ook de hoofdstad Reykjavik en maakt u de reis naar Isafjordur, één van de mooiste vissersdorpjes van IJsland.

Hierna begint u de reis door Schotland, waar u verwelkomd wordt door de pittoreske dorpjes zoals Queensferry en de opwindende stad Edinburgh.

De accommodatie

Het TUI schip biedt iedere gast een comfortabele en gezellige accommodatie. Aan boord van het schip vindt u de meest luxe en moderne voorzieningen, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken tijdens uw verblijf.

Hutten

De ruime hutten zijn van alle luxe voorzien en hebben alle faciliteiten die u zich maar kunt wensen. Alle hutten hebben eigen sanitaire voorzieningen en er zijn hutten beschikbaar voor elk budget.

Ontspanning

Voor ontspanning kunt u terecht in de luxe wellness ruimtes. Hier vindt u een sauna, een whirlpool en een ontspanningsruimte. Alles is aanwezig om in een ontspannen sfeer bij te komen van alle indrukken.

Eten en drinken

Tijdens uw reis kunt u genieten van de meest heerlijke gerechten in de restaurants, waar u zich kunt laten verwennen door de culinaire hoogstandjes die worden geserveerd. De keuze is aan u of u gaat voor een compleet menu of a la carte wilt eten.

Vermaak

Voor vermaak kunt u deelnemen aan tal van activiteiten aan boord. Er is een bioscoop, een zwembad en een discotheek, hier kunt u helemaal losgaan tijdens uw verblijf op het schip.

Conclusie

De 13 daagse cruise naar IJsland en Schotland is een unieke ervaring die u niet mag missen. U reist in de meest luxueuze omstandigheden terwijl u de mooiste plekjes van deze prachtige regio zal ontdekken. Het schip biedt alle mogelijkheden tot ontspanning en vermaak, zodat u zich geen moment hoeft te vervelen en nog lang kunt nagenieten van deze prachtige reis.

Vragen

1. Wat zijn de sanitaire voorzieningen in de hutten?
2. Wat voor vermaak is er aan boord van het schip?
3. Welke bestemmingen worden er bezocht tijdens de cruise?
4. Zijn er activiteiten voor kinderen aan boord van het schip?
5. Zijn er speciale eisen voor deelname aan de cruise?

Terug naar Duitsland