La Caleta

Als je op zoek bent naar een ontspannen en zonovergoten vakantie, dan is La Caleta de ideale accommodatie voor jou en je reisgenoten. In deze review zoomen we in op alle aspecten van deze prachtige vakantiebestemming, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken voor je volgende reis.

De Ligging van La Caleta

La Caleta Resort & Spa is gelegen in het zuiden van Tenerife in het pittoreske Costa Adeje. Het ligt op slechts een steenworp afstand van het strand, aan de rand van het rustige vissersdorpje La Caleta. Het resort ligt op 25 kilometer van de luchthaven van Tenerife en op loopafstand van tal van restaurants en bars.

Accommodatie

Het resort beschikt over ruime en modern ingerichte kamers die van alle gemakken zijn voorzien en beschikken over een balkon of een terras. Vanuit elke kamer heb je uitzicht op de zee of op de prachtige tuinen van het resort. La Caleta biedt verschillende typen kamers aan, waaronder standaard kamers, junior suites, suites, villa’s en appartementen.

Faciliteiten

La Caleta Resort & Spa beschikt over fantastische faciliteiten die ervoor zorgen dat je tijdens je verblijf van alle gemakken bent voorzien. Het resort heeft onder andere:

– Een uitgebreide spa (tegen betaling)
– Een groot zwembad met ligbedden
– Een fitnesscentrum en een tennisbaan
– Een restaurant en verschillende bars

Eten en drinken

Het restaurant van La Caleta serveert dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet en ’s avonds een smakelijk en divers dinerbuffet. Het restaurant biedt ook een à la carte-menu met internationale en lokale specialiteiten aan.

Activiteiten in de omgeving

La Caleta is een goede uitvalsbasis voor het verkennen van het eiland Tenerife. Er zijn tal van activiteiten te doen in de buurt van het resort, waaronder:

– Wandelen of fietsen in het Nationaal Park Teide
– Een bezoek brengen aan de pittoreske dorpjes in de omgeving, zoals La Caleta en Los Cristianos
– Een boottocht maken om dolfijnen en walvissen te spotten
– Een dagje naar het pretpark Siam Park

Conclusie

Kortom, La Caleta Resort & Spa biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen en comfortabele vakantie op Tenerife. Met tal van faciliteiten en activiteiten in de buurt en het prachtige uitzicht op zee, is het de perfecte bestemming voor iedereen die op zoek is naar een vakantie vol luxe en ontspanning.

Veelgestelde vragen

1. Wat is inbegrepen in het verblijf bij La Caleta?
2. Heeft La Caleta een kinderclub?
3. Is er een parkeergelegenheid bij La Caleta?
4. Kan ik een massage boeken bij de spa van La Caleta?
5. Heeft La Caleta een 24-uursreceptie?

Veelgestelde vragen antwoorden

1. Het verblijf bij La Caleta is op basis van halfpension, wat betekent dat het ontbijtbuffet en het avondbuffet is inbegrepen.
2. Ja, La Caleta heeft een kinderclub met speciale programma’s voor kinderen van 4 tot 12 jaar oud.
3. Ja, er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar bij La Caleta.
4. Ja, je kunt een massage boeken bij de spa van La Caleta.
5. Ja, de receptie van La Caleta is 24 uur per dag geopend.

Terug naar Spanje