Alegria Maripins

Alegria Maripins is een prachtige accommodatie gelegen aan de Costa Brava, in de populaire badplaats Malgrat de Mar. De accommodatie biedt een mooie mix van comfortabele accommodatie opties, een scala aan faciliteiten en een fantastische locatie. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen vakantie aan het strand of een actieve vakantie met veel activiteiten: bij Alegria Maripins zit je goed.

De locatie van Alegria Maripins

Alegria Maripins heeft een fantastische locatie aan de Costa Brava. De accommodatie ligt op slechts een steenworp afstand van het strand en er zijn volop mogelijkheden om te genieten van de zon en de zee. Malgrat de Mar heeft een levendige boulevard met diverse bars, restaurants en winkels waar je heerlijk kunt wandelen en genieten van het uitzicht op zee. Daarnaast biedt de omgeving van Malgrat de Mar tal van mogelijkheden om de omgeving te ontdekken.

De accommodatie opties

Alegria Maripins beschikt over verschillende accommodatie opties, variërend van comfortabele tweepersoonskamers tot ruime familiekamers en appartementen met eigen keuken. De kamers zijn allemaal modern en comfortabel ingericht en voorzien van alle nodige faciliteiten om van je vakantie te kunnen genieten.

Tweepersoonskamers

De tweepersoonskamers bij Alegria Maripins zijn voorzien van airconditioning, tv, minibar en een eigen badkamer met douche en toilet. De kamers hebben een balkon met zitje en bieden gedeeltelijk of volledig uitzicht op zee. Een ideale keuze voor stellen die op zoek zijn naar een comfortabele accommodatie nabij het strand en de boulevard.

Familiekamers

De familiekamers bij Alegria Maripins zijn ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een comfortabele accommodatie. De kamers bieden plaats aan maximaal vier personen en zijn voorzien van airconditioning, tv, minibar en een eigen badkamer met douche en toilet. Daarnaast hebben de familiekamers een balkon met zitje en uitzicht op zee.

Appartementen

De appartementen bij Alegria Maripins zijn ruim en bieden plaats aan maximaal zes personen. De appartementen beschikken over een volledig uitgeruste keuken, een woonkamer met slaapbank, een slaapkamer en een eigen badkamer met douche en toilet. Daarnaast hebben de appartementen ook een balkon met zitje en uitzicht op zee.

Faciliteiten bij Alegria Maripins

Alegria Maripins biedt tal van faciliteiten om je vakantie zo comfortabel en ontspannen mogelijk te maken. Zo beschikt de accommodatie over een groot zwembad met zonneterras, ligbedden en parasols. Daarnaast is er een buffetrestaurant waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden en is er een bar waar je terecht kunt voor een verfrissend drankje of een snack.

Zwembad

Het zwembad bij Alegria Maripins is groot en biedt volop ruimte om te zwemmen en te ontspannen. Het zwembad is omgeven door een zonneterras met ligbedden en parasols en biedt een fantastisch uitzicht op zee. Een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de zon.

Eten en drinken

Alegria Maripins beschikt over een buffetrestaurant waar je kunt genieten van een uitgebreid ontbijt, lunch en diner. Het restaurant biedt een gevarieerd menu met lokale en internationale gerechten en er is voor ieder wat wils. Daarnaast is er ook een bar waar je terecht kunt voor een verfrissend drankje of een snack.

Activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving

Naast de vele faciliteiten bij Alegria Maripins is er ook genoeg te doen en te zien in de omgeving van Malgrat de Mar. Hieronder vind je een aantal activiteiten en bezienswaardigheden in de buurt van de accommodatie:

Wandelen

De omgeving van Malgrat de Mar leent zich uitstekend voor mooie wandelingen. Zo kun je bijvoorbeeld wandelen over de boulevard van Malgrat de Mar, langs mooie stranden en door het achterland met zijn pittoreske dorpjes en prachtige natuur.

Watersporten

Malgrat de Mar is een ideale locatie voor verschillende watersporten zoals windsurfen, zeilen, duiken en kajakken. Bij de plaatselijke strandtentjes kun je materiaal huren of lessen nemen om te leren surfen, zeilen of duiken.

Barcelona

Op slechts 50 kilometer afstand van Malgrat de Mar ligt Barcelona, een van de mooiste steden van Europa. Bezoek de beroemde Ramblas, de Sagrada Familia, het Park Güell of geniet van de Spaanse keuken in een van de vele restaurants en tapasbars.

Natuurpark Montseny

Natuurpark Montseny ligt op minder dan een uur rijden van Malgrat de Mar en biedt een prachtig natuurgebied met bergen, bossen en rivieren. Hier kun je mooie wandelingen maken, vogels spotten of genieten van het uitzicht vanaf een van de uitkijkpunten.

Dali Museum in Figueres

Het Dali Museum in Figueres is een van de meest bezochte musea van Spanje en ligt op ongeveer een uur rijden van Malgrat de Mar. Hier kun je genieten van de surrealistische werken van de beroemde kunstenaar Salvador Dali.

Conclusie

Alegria Maripins is een ideale accommodatie voor wie op zoek is naar een comfortabele vakantie aan de Costa Brava. De accommodatie biedt een mooie mix van comfortabele accommodatie opties, een scala aan faciliteiten en een fantastische locatie. Of je nu op zoek bent naar ontspanning of avontuur: bij Alegria Maripins zit je goed.

Veelgestelde vragen

1. Is er een parkeergelegenheid bij Alegria Maripins?

Ja, er is een parkeergelegenheid aanwezig bij Alegria Maripins.

2. Zijn huisdieren toegestaan bij Alegria Maripins?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan bij Alegria Maripins.

3. Is er een kinderzwembad bij Alegria Maripins?

Ja, er is een kinderzwembad aanwezig bij Alegria Maripins.

4. Is er een fietsverhuur bij Alegria Maripins?

Ja, er is fietsverhuur mogelijk bij Alegria Maripins.

5. Is er een entertainmentprogramma bij Alegria Maripins?

Ja, er is een entertainmentprogramma aanwezig bij Alegria Maripins.

Terug naar Spanje