Vitalclass Lanzarote

Ben jij van plan om naar Lanzarote te gaan en zoek je nog een geschikte accommodatie? Dan is Vitalclass Lanzarote misschien wel iets voor jou! Deze accommodatie heeft alles voor een ontspannen vakantie.

Locatie en omgeving

Vitalclass Lanzarote is gelegen in Costa Teguise, een populaire badplaats aan de oostkust van Lanzarote. De accommodatie ligt op ongeveer 900 meter van Playa Bastian, een prachtig strand waar je heerlijk kunt zonnen en zwemmen. Ook in de omgeving zijn er genoeg gezellige restaurantjes en bars te vinden.

Kamers

De kamers van Vitalclass Lanzarote zijn ruim en modern ingericht. Elke kamer heeft een eigen balkon of terras met uitzicht op de tuin of het zwembad. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een flatscreen-tv, een kluisje en een minibar.

Faciliteiten

Vitalclass Lanzarote heeft veel faciliteiten die ervoor zorgen dat je een onvergetelijke vakantie hebt. Zo is er een groot buitenzwembad omringd door ligbedden en parasols. Ook is er een verwarmd binnenzwembad, een sauna, een Turks stoombad en een fitnessruimte.

Voor de kinderen is er een miniclub en een apart kinderzwembad. Er is ook een speeltuin en een gamesroom waar ze zich kunnen vermaken.

Voor de sportliefhebbers is er een tennisbaan, een paddlebaan en een tafeltennistafel. Je kunt ook fietsen huren om de omgeving te verkennen.

Eten en drinken

In het buffetrestaurant van Vitalclass Lanzarote kun je genieten van heerlijke gerechten uit de internationale keuken. Er worden regelmatig thema-avonden georganiseerd, zoals een Spaanse avond of een Italiaanse avond. Bij de poolbar kun je terecht voor lekkere snacks en verfrissende drankjes.

Service

Het personeel van Vitalclass Lanzarote is erg vriendelijk en behulpzaam. Ze doen er alles aan om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Duurzaamheid

Vitalclass Lanzarote heeft oog voor duurzaamheid en doet er alles aan om haar ecologische voetafdruk te verminderen. Zo wordt er gebruik gemaakt van zonne-energie en wordt er afval gescheiden.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een comfortabele accommodatie op Lanzarote met genoeg faciliteiten en een goede ligging, dan is Vitalclass Lanzarote zeker een aanrader. Het is geschikt voor stellen, gezinnen met kinderen en ook voor oudere reizigers die op zoek zijn naar rust en ontspanning.

Veelgestelde vragen

1. Is er wifi beschikbaar in Vitalclass Lanzarote?
Ja, er is gratis wifi beschikbaar in het hele hotel.

2. Is er parkeergelegenheid bij Vitalclass Lanzarote?
Ja, er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

3. Kan ik een fiets huren bij Vitalclass Lanzarote?
Ja, je kunt bij de accommodatie fietsen huren.

4. Heeft Vitalclass Lanzarote een spa?
Ja, de accommodatie heeft een wellnesscentrum met onder andere een sauna en een Turks stoombad.

5. Is Vitalclass Lanzarote geschikt voor kinderen?
Ja, de accommodatie heeft genoeg faciliteiten voor kinderen, zoals een miniclub, een kinderzwembad en een speeltuin.

Terug naar Spanje