Yamasol

Ben je op zoek naar een ideale accommodatie voor een enerverende en comfortabele vakantie? Dan ben je bij Yamasol aan het juiste adres. Deze accommodatie in Spanje biedt je alles wat je nodig hebt om je vakantie onvergetelijk te maken.

Over Yamasol

Gelegen in het zuidwesten van Spanje, in het bruisende stadje Estepona, ligt het moderne en comfortabele vakantieverblijf Yamasol. Het verblijf biedt ruimte aan maximaal zes personen en beschikt over twee slaapkamers, twee badkamers, een volledig uitgeruste keuken, een woonkamer, een eethoek en een balkon.

Voorzieningen

Yamasol biedt alle voorzieningen die je nodig hebt voor een ontspannen en comfortabel verblijf. De accommodatie beschikt over gratis wifi, airconditioning, parkeergelegenheid, een zwembad en een prachtig dakterras waar je kunt genieten van het schitterende uitzicht op de nabijgelegen bergen.

Slaapkamers

De twee slaapkamers zijn stijlvol ingericht en bieden je een comfortabel verblijf. Elke slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed, een kledingkast en een eigen badkamer.

Badkamers

Beide badkamers zijn modern en stijlvol ingericht. Eén badkamer beschikt over een douche, terwijl de andere badkamer beschikt over een bad. Beide badkamers hebben toiletten, wastafels en een haardroger.

Keuken

De keuken is volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt om heerlijke maaltijden te bereiden. De keuken beschikt over een koelkast, een vriezer, een oven, een magnetron, een kookplaat, een koffiezetapparaat en een vaatwasser.

Woonkamer

De woonkamer biedt je alle gemakken van thuis. De woonkamer beschikt over een tv, een dvd-speler en comfortabele banken waar je lekker kunt ontspannen.

Eethoek

De eethoek biedt je een comfortabele plek om te genieten van je maaltijden. De eethoek bestaat uit een tafel en stoelen voor maximaal zes personen.

Balkon

Het balkon biedt je een schitterend uitzicht op de nabijgelegen bergen. Het balkon heeft een tafel en stoelen waar je lekker kunt ontspannen.

Zwembad

Het zwembad biedt een heerlijke plek om te ontspannen. Het zwembad bevindt zich in de tuin en biedt je een verfrissende duik op warme dagen.

Dakterras

Het dakterras biedt een schitterend uitzicht op de omgeving. Het dakterras is de perfecte plek om te genieten van de zonsondergang en een verkoelend drankje.

Omgeving

De omgeving van Yamasol biedt tal van mogelijkheden voor een geweldige vakantie. De accommodatie ligt op loopafstand van het strand en de haven van Estepona. In de omgeving vind je tal van restaurants, bars en winkels.

Strand

Het strand van Estepona is een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de zon. Het strand is op loopafstand van Yamasol.

Haven

De haven van Estepona biedt tal van mogelijkheden voor watersporten en boottochten. De haven heeft veel gezellige bars en restaurants.

Restaurants

Er zijn tal van restaurants in de omgeving van Yamasol, waar je kunt genieten van heerlijke lokale en internationale gerechten.

Winkelen

In de omgeving van Yamasol vind je tal van winkels waar je terecht kunt voor souvenirs, kleding en andere benodigdheden.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een comfortabele en moderne accommodatie in het bruisende stadje Estepona, dan is Yamasol de ideale keuze. Het verblijf biedt je alle gemakken van thuis en ligt op loopafstand van het strand, de haven en tal van restaurants en winkels.

Veelgestelde vragen

1. Wat is de maximale capaciteit van Yamasol?
– Yamasol biedt ruimte aan maximaal zes personen.

2. Is er parkeergelegenheid bij Yamasol?
– Ja, er is parkeergelegenheid bij Yamasol.

3. Is er gratis wifi beschikbaar bij Yamasol?
– Ja, er is gratis wifi beschikbaar bij Yamasol.

4. Heeft Yamasol een zwembad?
– Ja, Yamasol heeft een zwembad.

5. Is er een dakterras bij Yamasol?
– Ja, Yamasol heeft een prachtig dakterras.

Terug naar Spanje