TUI BLUE Khao Lak Resort

Het TUI BLUE Khao Lak Resort is een van de beste toevluchtsoorden en biedt comfortabele accommodaties, hoogwaardige gastronomische restaurants en een scala aan activiteiten waar elke gast van kan genieten. Het is gelegen in Khao Lak, een rustige maar schilderachtige badplaats in de Zuid-Thaise provincie Phang Nga. Dit resort biedt een prachtig uitzicht op de Andamanse Zee. In dit artikel leest u waarom u niet moet missen om een vakantie in het TUI BLUE Khao Lak Resort te boeken.

Ligging en bereikbaarheid

Het TUI BLUE Khao Lak Resort ligt op slechts 70 minuten rijden van de internationale luchthaven van Phuket en op 5 minuten rijden van de stad Khao Lak. Het ligt aan de oceaan en biedt rust en exclusiviteit terwijl het toch dicht bij lokale bezienswaardigheden blijft.

Kamers

De accommodatie van het TUI BLUE Khao Lak Resort bestaat uit 10 verschillende categorieën kamers die perfect zijn voor stelletjes, gezinnen of groepen vrienden. Ze variëren van een Deluxe Kamer met uitzicht op de tropische tuin tot de eersteklas Swim-Up Suite.

Eetgelegenheden

Het TUI BLUE Khao Lak Resort biedt 7 restaurants en 3 bars, elk met unieke gerechten en drankjes, waaronder Thaise, internationale en Italiaanse gerechten. Er zijn ook opties beschikbaar voor wie vegetarisch of glutenvrij wil eten.

Activiteiten

Het TUI BLUE Khao Lak Resort biedt tal van activiteiten, zoals golfen op de nabijgelegen 18-holes golfbaan, ontspannen in de spa, leren cocktailmixen in de bar, en snorkelen en kajakken in zee. Er zijn ook activiteiten voor kinderen in de kinderclub.

Diensten

Het TUI BLUE Khao Lak Resort biedt veel diensten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Dit omvat 24-uursreceptie, pendeldiensten, dagelijkse gratis kranten, autoverhuur en faciliteiten voor mindervaliden.

Prijzen

Voor de prijs-kwaliteitverhouding is het TUI BLUE Khao Lak Resort een van de beste waar u voor kunt kiezen. De prijzen variëren tussen € 128 en € 822, afhankelijk van het kamertype, het aantal gasten en de datum van de boeking.

Recensies

Het TUI BLUE Khao Lak Resort is een van de meest geprezen resorts in Khao Lak. Gasten beoordelen het resort met 8,9 op basis van meer dan 1000 beoordelingen op verschillende websites zoals TripAdvisor. Bezoekers prijzen de locatie van het resort, het vriendelijke personeel, de schone accommodaties, de vele voorzieningen en het heerlijke eten.

Conclusie

Het TUI BLUE Khao Lak Resort is een paradijselijk toevluchtsoord dat perfect is voor stelletjes, gezinnen of groepen vrienden. Het ligt in een schilderachtig gebied van Thailand, biedt een prachtig uitzicht op de zee en biedt tal van activiteiten voor iedereen. Het is ook betaalbaar en biedt hoogwaardige voorzieningen en diensten. Boek uw verblijf in het TUI BLUE Khao Lak Resort en geniet van een onvergetelijke vakantie.

Veelgestelde vragen

1. Wat is de dichtstbijzijnde luchthaven bij het TUI BLUE Khao Lak Resort?
– De dichtstbijzijnde luchthaven is de internationale luchthaven van Phuket, op 70 minuten rijden van het resort.

2. Heeft het TUI BLUE Khao Lak Resort een strand?
– Ja, het resort heeft een privéstrand dat toegankelijk is voor gasten.

3. Kan ik toegang krijgen tot het TUI BLUE Khao Lak Resort als ik geen gast ben?
– Nee, alleen gasten hebben toegang tot de faciliteiten en voorzieningen van het resort.

4. Biedt het TUI BLUE Khao Lak Resort all-inclusive maaltijdplannen aan?
– Ja, het resort biedt all-inclusive maaltijdplannen aan waarmee gasten kunnen genieten van alle maaltijden en drankjes tijdens hun verblijf.

5. Is er kinderopvang beschikbaar in het TUI BLUE Khao Lak Resort?
– Ja, er is kinderopvang beschikbaar in de kinderclub van het resort. Er zijn ook speciale activiteiten en voorzieningen voor kinderen.

Terug naar Thailand