Vera Playa Club

Vera Playa Club is een prachtig all-inclusive resort gelegen aan de populaire Costa de Almería in Spanje. Met zijn overvloed aan faciliteiten en activiteiten, is dit een ideale vakantiebestemming voor stellen, families en groepen.

Locatie

Het resort ligt op slechts 5 minuten lopen van het strand en op 10 minuten rijden van de stad Vera, waar u een groot aantal restaurants, bars en winkels kunt vinden. Het is ook gemakkelijk bereikbaar vanaf de luchthaven van Almería, op ongeveer een uur rijden.

Accommodatie

Het resort biedt verschillende soorten accommodatie, waaronder studio’s, appartementen en bungalows. Alle kamers zijn modern en stijlvol ingericht, met airconditioning, een keuken en een eigen balkon of terras.

Eten en drinken

De all-inclusive formule biedt uitgebreide maaltijden en drankjes in de restaurants en bars van het resort. Er zijn verschillende opties, waaronder een buffetrestaurant, een à la carte restaurant en meerdere bars. Er is zelfs een swim-up bar!

Activiteiten

Vera Playa Club biedt een breed scala aan activiteiten voor alle leeftijden, waaronder tennis, minigolf, volleybal, basketbal, voetbal en een fitnessruimte. Er is ook entertainment voor kinderen en volwassenen, zoals avondshows en live muziek.

Zwembaden

Het resort beschikt over verschillende prachtige zwembaden, waaronder een groot zwembad, een kinderzwembad, een verwarmd binnenzwembad en een bubbelbad. Er zijn ook tal van ligstoelen en parasols om te ontspannen en te genieten van de zon.

Wellness

Voor pure ontspanning is er een uitgebreide spa met een sauna, stoombad, whirlpool en massagebehandelingen. Deze zijn echter niet bij de all-inclusive prijs inbegrepen.

Kinderen

Het resort heeft speciale kinderclubs voor kinderen van verschillende leeftijden. Er zijn ook speeltuinen en een minidisco voor de kleintjes.

Naaktstrand

Het resort staat bekend om zijn naaktstrand, dat direct naast het hotel ligt en alleen toegankelijk is voor gasten van het resort. Dit is een groot pluspunt voor naturisten.

Omgeving

In de omgeving vindt u verschillende bezienswaardigheden, waaronder het Castillo de Cuevas del Almanzora, de Sierra Alhamilla en de Cabo de Gata Natural Park. Er zijn ook talloze mooie stranden en pittoreske stadjes om te verkennen.

Conclusie

Vera Playa Club is een fantastisch all-inclusive resort met tal van faciliteiten en activiteiten om van te genieten. Het is ideaal gelegen voor een strandvakantie en biedt veel entertainment voor zowel kinderen als volwassenen. De naaktstrandoptie zal naturisten aanspreken.

Veelgestelde vragen

Is het resort geschikt voor kinderen?

Ja, het resort biedt verschillende kinderclubs en speeltuinen voor kinderen van alle leeftijden.

Hoe ver is het resort van het strand?

Het resort ligt op slechts 5 minuten lopen van het strand.

Wordt de wellnessfaciliteit bij de all-inclusive prijs inbegrepen?

Nee, deze faciliteit is niet bij de all-inclusive prijs inbegrepen.

Zijn huisdieren toegestaan in het resort?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan in het resort.

Is het resort rolstoeltoegankelijk?

Ja, het resort is rolstoeltoegankelijk met speciale kamers en liften.

Terug naar Spanje