TUI SUNEO Cortijo Blanco

Inleiding

Ontdek de prachtige accommodatie genaamd TUI SUNEO Cortijo Blanco in de prachtige Costa Del Sol. Dit alles-in-één hotelsuite is gelegen in San Pedro de Alcantara, op slechts een paar minuten afstand van de zee en op 20 minuten van het centrum van Marbella. Het hotel beschikt over allerlei faciliteiten die geschikt zijn voor koppels, gezinnen en solo-reizigers.

Locatie

De TUI SUNEO Cortijo Blanco heeft de ideale locatie om te genieten van de Costa Del Sol en wat het te bieden heeft. Het hotel ligt op loopafstand van het strand van San Pedro, waardoor het de perfecte plek is om te ontspannen en te genieten van een zomerse dag.

Kamers

Het hotel heeft in totaal 311 kamers die modern ingericht zijn en van alle gemakken zijn voorzien. De kamers hebben airconditioning, een tv, een balkon of terras en gratis Wi-Fi.

Deluxe Kamer met Balkon

De luxe kamer met balkon is een ruime kamer met een balkon om te ontspannen en een weids uitzicht over de omgeving te hebben. Deze kamers hebben een tv, gratis Wi-Fi, een mini-koelkast, airconditioning en een kluis.

Familiekamer

De familiekamers van het hotel zijn gericht op gezinnen en bieden voldoende ruimte en privacy. Deze kamers hebben aparte slaapkamers voor kinderen met stapelbedden, een balkon of terras en airconditioning.

Faciliteiten

Het hotel heeft verschillende faciliteiten voor een onvergetelijk verblijf.

Zwembaden

Het hotel heeft twee grote zwembaden en een apart kinderbad, zodat iedereen van het verfrissende water kan genieten.

Entertainment

Het hotel heeft een entertainment team om activiteiten en shows voor alle leeftijden te organiseren. Van bingo en aquagym tot live muziek en thema-avonden.

Sportfaciliteiten

Sportliefhebbers kunnen genieten van de verschillende faciliteiten die het hotel biedt, zoals tafeltennis, beachvolleybal en voetbal.

Wellness

Dompel jezelf onder in ontspanning in de spa of neem een heerlijke massage. Het hotel biedt verschillende wellnessfaciliteiten om te genieten van een rustgevende vakantie.

Eten en Drinken

Het TUI SUNEO Cortijo Blanco hotel heeft verschillende culinaire opties voor verschillende smaken en behoeften.

Restaurant

Het buffetrestaurant biedt een breed scala aan internationale gerechten om van te genieten tijdens ontbijt, lunch en diner.

Snackbar

Bij de snackbar kunnen gasten terecht voor drankjes, ijsjes en lichte maaltijden om tijdens de dag van te genieten.

Bar

De bar van het hotel is een ideale plek om te ontspannen, te genieten van een drankje en nieuwe vrienden te ontmoeten.

Conclusie

TUI SUNEO Cortijo Blanco is een geweldige accommodatie om te verblijven tijdens een vakantie in de prachtige Costa Del Sol. Het hotel biedt verschillende faciliteiten voor elke reiziger, of het nu koppels, gezinnen of solo-reizigers zijn. Van de ideale ligging tot de culinaire opties en faciliteiten, dit hotel biedt alles wat nodig is voor een onvergetelijke vakantie.

Veelgestelde Vragen

1. Welke kamertypes biedt TUI SUNEO Cortijo Blanco?
2. Is er een entertainment team in het hotel?
3. Biedt het hotel sportfaciliteiten?
4. Heeft het hotel een spa?
5. Wat is de locatie van TUI SUNEO Cortijo Blanco?

Antwoorden

1. Het hotel biedt kamer types zoals de deluxe kamer met balkon en familiekamer.
2. Ja, het hotel heeft een entertainment team dat activiteiten en shows voor alle leeftijden organiseert.
3. Ja, het hotel heeft verschillende sportfaciliteiten zoals tafeltennis, beachvolleybal en voetbal.
4. Ja, het hotel heeft een spa met verschillende wellnessfaciliteiten om te genieten van een rustgevende vakantie.
5. TUI SUNEO Cortijo Blanco bevindt zich in San Pedro de Alcantara, op loopafstand van het strand van San Pedro en op 20 minuten rijden van het centrum van Marbella.

Terug naar Spanje