10 activiteiten die je niet mag missen tijdens een vakantie in Bar Harbor

Bar Harbor, gelegen in het noordoosten van de Verenigde Staten, is een geweldige bestemming voor vakantiegangers die willen genieten van de rustige kustlijn, prachtige natuur en geweldige activiteiten. Hier zijn tien activiteiten die je niet mag missen tijdens een vakantie in Bar Harbor.

1. Acadia National Park

Acadia National Park is een must-visit tijdens een vakantie in Bar Harbor. Je kunt hier genieten van de prachtige natuur op het eiland Mount Desert en tal van buitenactiviteiten ondernemen, zoals wandelen, fietsen en kajakken.

2. Whale Watching Tours

Een populaire activiteit in Bar Harbor is het maken van een walvisobservatietocht. Vanaf de boot kun je bultruggen, dwergvinvissen, bruinvissen en vele andere zeedieren spotten. Het is een geweldige ervaring voor jong en oud.

3. Bar Harbor Bike Shop

De Bar Harbor Bike Shop is een uitstekende plek om fietsen te huren en het prachtige Bar Harbor op te verkennen. De paden in het Acadia National Park zijn zeer geschikt voor fietsers, en er zijn zowel eenvoudige als uitdagende routes om te verkennen.

4. Dorr Mountain

Als je graag wandelt, dan is Dorr Mountain een must-see. Het is de op een na hoogste berg van de Acadia National Park, met een hoogte van 1305 voet. Het biedt een prachtig uitzicht op alle kanten van het gebied.

5. Kayak op Frenchman Bay

Een andere leuke manier om de omgeving van Bar Harbor te verkennen is met een kajak op Frenchman Bay. Huur een kajak en ervaar de prachtige kustlijn en rustige baaien van dichtbij.

6. Bezoek de vuurtoren van Bass Harbor Head

De vuurtoren van Bass Harbor Head is een bekende bezienswaardigheid in Bar Harbor. Het is gelegen aan een klif in de buurt van de ingang van Bass Harbor en biedt een prachtig uitzicht op de oceaan en de nabijgelegen eilanden.

7. Geniet van een lokale kreeftenmaaltijd

Bar Harbor staat bekend om zijn verse zeevruchten, en vooral de kreeft is hier heerlijk. Bezoek één van de lokale visrestaurants en geniet van een smakelijke kreeftenmaaltijd.

8. Sand Beach

Sand Beach is een prachtig strand in de buurt van het Acadia National Park. Het is een uniek strand vanwege het bestaan ​​van rotsen langs de kustlijn. Op warme dagen is Sand Beach een geweldige plek om te zwemmen en te zonnen.

9. Island Explorer Bus

De Island Explorer Bus is een gratis busdienst die je door heel het Acadia National Park en Bar Harbor brengt. Het biedt een makkelijke manier om alles te ontdekken en daarbij ben je ook nog eens milieuvriendelijk bezig.

10. Bar Harbor Historical Society Museum

Het Bar Harbor Historical Society Museum is een must-see plek in de stad. Het museum is gewijd aan de geschiedenis van Bar Harbor en Mount Desert Island, met vele interessante artefacten die zowel kinderen als volwassenen zullen waarderen.

Met zoveel geweldige activiteiten om uit te kiezen in Bar Harbor, is er voor iedereen wel iets te doen. Bezoek deze prachtige stad en geniet van alles wat het te bieden heeft!

Veelgestelde vragen

Share the Post:

Related Posts