Verken de verborgen juweeltjes van Upington in 24 uur: een reisroute

Ben je op zoek naar een nieuwe en unieke reiservaring? Bezoek dan Upington, een stad in het noorden van Zuid-Afrika! Upington is misschien niet zo bekend als Kaapstad of Johannesburg, maar heeft toch veel te bieden. In 24 uur kun je enkele van de verborgen juweeltjes van de stad ontdekken.

Start je dag met het proeven van heerlijke wijnen

Begin je dag bij een van de bekendste wijnhuizen in Upington, Orange River Cellars. Maak een tour door de wijngaard en leer over de geschiedenis van de wijnproductie in de regio. Proef enkele van de beste wijnen terwijl je geniet van het prachtige landschap.

Ontdek de geheimen van de Kalahari

Na je wijntour is het tijd om de geheimen van de Kalahari-woestijn te ontdekken. Rijd naar het Kgalagadi Transfrontier Park, waar je een prachtig uitzicht hebt op de woestijn en de mogelijkheid hebt om enkele exotische dieren te spotten, zoals de woestijnleeuw, de gemsbok en de cheetah.

Lunch bij een rivier

Geniet van een heerlijke lunch bij de Orange River. Maak een wandeling langs de rivier of maak een ontspannen boottocht. Bewonder het landschap terwijl je geniet van een heerlijke maaltijd.

Ontdek de rijke geschiedenis van Upington

Na de lunch is het tijd om de rijke geschiedenis van Upington te ontdekken. Bezoek het Kalahari-Oranje Museum, waar je alles te weten komt over de geschiedenis van de stad, de rivier en de regio. Ook de oude gevangenis, het Boegoeberg-damhistorisch museum en de Klippunt-rotskunstplaats zijn een bezoekje waard.

Laat je verrassen door lokale kunst en ambachten

Wil je graag iets moois kopen voor thuis? Ga dan naar een van de lokale kunst- en ambachtswinkels, zoals de Kalahari Trading Post of de Upington Craft Centre. Hier vind je handgemaakte souvenirs en prachtige sieraden gemaakt door lokale ambachtslieden.

Sunset bij Augrabies Falls National Park

Voor de zon ondergaat kun je nog een laatste bezoekje brengen aan Augrabies Falls National Park, waar je een prachtig uitzicht hebt over de watervallen en de omgeving. Wordt verblind door de prachtige kleuren en de rustgevende sfeer terwijl de zon langzaam ondergaat.

Unieke veelgestelde vragen

1. Wat is de beste tijd om Upington te bezoeken?
De beste tijd om Upington te bezoeken is van april tot oktober, wanneer het koeler en droger is en er minder kans is op regen.

2. Welke accommodatieopties zijn er in Upington?
Upington biedt verschillende accommodatieopties, van luxe hotels tot budgetvriendelijke lodges en resorts.

3. Is het veilig om in Upington te reizen?
Upington is een veilige stad om te reizen, maar het is altijd belangrijk om waakzaam te blijven en je aan de basisreizenregels te houden.

4. Wat zijn enkele andere leuke activiteiten om te doen in Upington?
Andere leuke activiteiten zijn onder meer het vissen in de Orange River, het bezoeken van de Upington Golf Course en het bijwonen van de jaarlijkse Upington Show.

5. Heeft Upington een eigen vliegveld?
Ja, Upington heeft een eigen vliegveld dat dagelijks vluchten aanbiedt naar Johannesburg, Kaapstad en andere steden in Zuid-Afrika.

Upington is een verborgen juweel dat je zeker zou moeten ontdekken. Met deze reisroute kun je in 24 uur enkele van de mooiste en meest unieke plekken in de stad bezoeken. Geniet van de prachtige wijnen, de adembenemende landschappen en de rijke geschiedenis van Upington.

Share the Post:

Related Posts