Van wijngaarden tot brouwerijen: proef de ambachtelijke drankjes van Long Island

Long Island staat bekend om zijn prachtige stranden en rijke geschiedenis, maar het heeft ook een bruisende drankcultuur. Of je nu een wijnliefhebber bent of een bierdrinker, Long Island heeft voor elk wat wils. Sluit je aan bij de lokale ambachtelijke brouwers en wijnmakers terwijl je de beste drankjes proeft die Long Island te bieden heeft.

Ontdek de wijngaarden van Long Island

Long Island is de bakermat van wijnmakers in New York. De wijngaarden hier produceren enkele van de beste wijnen van de wereld. Proef deze heerlijke wijnen te midden van de wijngaarden en geniet van de prachtige uitzichten die Long Island te bieden heeft.

Wijnhuizen van wereldklasse

Als je op zoek bent naar kwaliteitswijnen, is Long Island je bestemming. Bezoek de Castello di Borghese Vineyard & Winery in Cutchogue, bekend om zijn bekroonde Bordeaux-blends. Of ga naar Paumanok Vineyards in Aquebogue voor de beste chardonnays en merlots.

Wijnmakers raken de juiste noot

Naast het proeven van wijn, kun je ook deelnemen aan muzikale evenementen die worden gehouden in de wijngaarden van Long Island. Bezoek Clovis Point Vineyard and Winery in Jamesport of Raphael Winery in Peconic om te genieten van de prachtige muziek die de wijngaarden van Long Island te bieden hebben.

Proef lokaal gebrouwen bier

Long Island is de thuisbasis van enkele van de beste ambachtelijke brouwerijen van New York. Maak kennis met de lokale brouwerijen en proef de heerlijke bieren die hier worden gemaakt.

Bierbrouwerijen van wereldklasse

Als je wilt ontspannen en lokaal gebrouwen bier wilt proeven, dan is Long Island de juiste plek. Bezoek Greenport Harbor Brewing Company in Greenport, bekend om zijn bekroonde IPA’s. Of ga naar Montauk Brewing Company in Montauk voor het beste strandbier van Long Island.

Proef verschillende bieren

Proef verschillende soorten bier bij Blind Bat Brewery in Centerport of Barrier Brewing Company in Oceanside. Laat je smaakpapillen het werk doen en ontdek welk bier het beste bij je past.

Cocktailbars in de stad

Long Island is niet alleen een bestemming voor wijn- en bierliefhebbers, maar ook voor cocktailkenners. Bezoek enkele van de beste cocktailbars in de stad en proef de beste cocktails die Long Island te bieden heeft.

Trendy cocktailbars

Als je op zoek bent naar trendy cocktailbars, dan ben je in Long Island aan het juiste adres. Bezoek de Blue Parrot in Massapequa, bekend om zijn creatieve cocktails. Of ga naar de Blackbird Kitchen & Cocktails in Wantagh voor de beste Mojito in de stad.

Cocktails leren maken

Als je geïnteresseerd bent in het maken van cocktails, dan biedt Long Island je ook verschillende mogelijkheden. Doe mee aan een cocktailworkshop bij The Living Room in East Hampton en leer hoe je enkele van de beste cocktails kunt maken.

Conclusie

Long Island heeft een bloeiende drankcultuur, met enkele van de beste wijngaarden, brouwerijen en cocktailbars van New York. Bezoek de beste locaties en proef de heerlijke drankjes die hier worden aangeboden. Van wijngaarden tot brouwerijen, Long Island biedt een unieke ervaring voor drankliefhebbers.

Veelgestelde vragen

1. Wat zijn de beste wijngaarden om te bezoeken in Long Island?
– De beste wijngaarden om te bezoeken in Long Island zijn Castello di Borghese Vineyard & Winery en Paumanok Vineyards.
2. Welke brouwerijen produceren de beste IPA’s in Long Island?
– Greenport Harbor Brewing Company and Montauk Brewing Company staan bekend om hun beste IPA’s.
3. Zijn de cocktails in Long Island duur?
– Dit hangt af van de locatie die u bezoekt. Over het algemeen zijn de cocktails in Long Island niet veel duurder dan elders in het land.
4. Zijn de wijngaarden en brouwerijen in Long Island het hele jaar geopend?
– De meeste wijngaarden en brouwerijen in Long Island zijn het hele jaar geopend, hoewel sommige in de winter beperkte openingstijden hebben.
5. Is het noodzakelijk om vooraf te reserveren voor een bezoek aan de wijngaarden en brouwerijen in Long Island?
– Het hangt af van de locatie die u wilt bezoeken. Bij sommige wijngaarden en brouwerijen is het noodzakelijk om vooraf te reserveren, terwijl bij andere locaties het mogelijk is om op elk moment binnen te lopen.

Share the Post:

Related Posts