Over

Iedereen weet, vakantie is leuk. Lekker naar de zon, liggen aan het strand en jezelf onderdompelen in een andere cultuur. Het is jammer dat het klimaat in Nederland niet altijd even bevredigend is. We grijpen de zomervakantie dan vaak en masse aan om ons koude kikkerlandje achter ons te laten en op zoek te gaan naar een heerlijke vakantiebestemming. De Spaanse costa, de Italiaanse Riviera en de Franse boulevard zijn werkelijk een verademing qua klimaat. Maar waarom in Europa blijven wanneer er nog zoveel mooie plekjes te ontdekken zijn?

Reis Ver wil een stimulerende factor zijn op het gebied van het maken van verre zonvakanties. Wij hebben daarom een uitgebreid overzicht gemaakt van een groot aantal zonnige bestemmingen buiten Europa. Iedere bestemming is voorzien van een uitgebreide beschrijving in combinatie met advies over de beste reistijden, stranden en bezienswaardigheden.

Reis Ver beseft zich goed dat het boeken van een verre zonvakantie aanzienlijk duurder is dan een Spaanse camping. Om zo voordelig mogelijk op reis te gaan hebben wij een groot aantal aanbieders per bestemming op een rijtje gezet. Daarnaast proberen wij constant de meest voordelige resorts, hotels en appartementen te vinden voor jou.

Jij kunt ook bijdragen aan Reis Ver. Schrijf over de verre zonvakanties die jij hebt gemaakt. Deel je foto’s. Beoordeel de bestemming die jij hebt bezocht én beoordeel jouw verblijf. Op die manier ontstaat er een doorvlochten portfolio zodat medereizigers een goede keus kunnen maken op basis van jouw ervaringen.

 

Reis ver!

Het Reisver.nl team