Ontdek de beste plekken om te vissen in en rond Marshall, Texas

Als je op zoek bent naar een plek om te vissen in Texas, dan is Marshall een geweldige bestemming. Deze stad biedt tal van opties voor vissers van alle niveaus, of je nu een beginner bent of een doorgewinterde pro. In dit artikel zullen we enkele van de beste plekken om te vissen in en rond Marshall, Texas verkennen.

1. Caddo Lake State Park

Het Caddo Lake State Park is een perfecte plek voor vissers die houden van zoetwater vissen. Dit park biedt een van de grootste wetlands in de Verenigde Staten en het is de thuisbasis van verschillende soorten vis, waaronder crappie, baars en meerval.

2. Lake O’ the Pines

Lake O’ the Pines is een van de beste plekken om te vissen in Texas. Dit meer biedt het hele jaar door verschillende soorten vis, zoals witte baars, crappie, meerval en forel. Visserijpieren en bootverhuur zijn verkrijgbaar bij verschillende locaties in de buurt van het meer.

3. Mill Creek Reservoir

Mill Creek Reservoir is een kunstmatig meer gelegen op vijf mijl ten zuiden van Marshall. Het meer heeft kleinschalige visserij zoals witte baars en meerval. Er zijn verschillende vissteigers en bootverhuur beschikbaar op het meer.

4. Lake Murvaul

Lake Murvaul is een ander populair vissersparadijs in de buurt van Marshall. Dit meer biedt vissen zoals meerval, baars en crappie. Er zijn visserspiertjes, campings en bootverhuur beschikbaar rondom het meer.

5. Lake Cherokee

Lake Cherokee is een kunstmatig meer gelegen op 20 minuten van Marshall. Dit meer is gevuld met verschillende soorten vis, waaronder grootbaars en crappie. Boat ramps en vispiertjes zijn beschikbaar voor vissers.

6. Tee Pee Creek Reservoir

Het Tee Pee Creek Reservoir is een ander kunstmatig meer gelegen in de buurt van Marshall. Dit meer biedt een verscheidenheid aan vissoorten, zoals baars, crappie en meerval. Vissers kunnen hier bootverhuur en vissteigers vinden.

7. Lake Welch

Lake Welch is een klein kunstmatig meer gelegen op een steenworp afstand van Marshall. Dit meer biedt de mogelijkheid om op verschillende soorten vis te vissen, zoals baars en forel. Er zijn zowel camping als visserspiertjes beschikbaar rondom het meer.

8. Lake Fork Reservoir

Het Lake Fork Reservoir ligt op ongeveer een uur van Marshall en staat bekend als een paradijs voor vissers. Dit meer biedt verschillende soorten vis, waaronder grote meerval en baars. Het is een van de populairste plekken om te vissen in Texas.

9. Lake Conroe

Lake Conroe is gelegen op ongeveer twee uur rijden van Marshall en biedt het hele jaar door vismogelijkheden. Het meer is de thuisbasis van verschillende soorten vis, zoals crappie, baars, meerval en witte bass. Er zijn visserspiertjes en bootverhuur beschikbaar rondom het meer.

10. Lake Livingston

Lake Livingston is een ander meer op ongeveer een uur afstand van Marshall. Dit meer biedt vissen zoals witte bass en meerval. Boat ramps en visserspiertjes zijn beschikbaar voor vissers.

11. Lake Jacksonville

Lake Jacksonville is gelegen op ongeveer een half uur rijden van de stad en biedt een scala aan vissen, zoals baars, crappie en meerval. Er zijn vissteigers en boothuurvoorzieningen beschikbaar rondom het meer.

12. Murvaul Bayou

Murvaul Bayou biedt vissen in zoetwater en is op korte afstand van Marshall gelegen. Het is de ideale plek voor vissers om te genieten van vissen op soorten zoals witte baars en crappie.

13. The Sabine River

De Sabine River biedt beenvisserij op meerval en witte baars, gelegen op ongeveer 30 minuten van de stad. Het is het hele jaar door een populaire bestemming voor visliefhebbers.

14. Lake Bob Sandlin

Lake Bob Sandlin is gelegen op ongeveer een uur vanaf Marshall en biedt meer dan 9000 hectare aan vismogelijkheden, waaronder de grote bekbaars, zwarte baars en meerval.

15. Jim Hogg Park

Het Jim Hogg Park biedt een pittoresk uitzicht op Lake Georgetown en is gelegen op ongeveer drie uur vanaf Marshall. Het meer heeft verschillende vissoorten, waaronder forel, baars, meerval en witte baars.

Nu je weet wat de beste plekken zijn om te vissen in en rondom Marshall, Texas, kun je je vistrip plannen en genieten van de vele vismogelijkheden die deze regio te bieden heeft.

Conclusie

In en rond Marshall, Texas, vind je tal van geweldige vissersbestemmingen. Of je nu een doorgewinterde pro bent of een beginnende visser, je vindt hier zeker een plek om te vissen die aan je behoeften en vaardigheden voldoet. Geniet van het prachtige landschap en vang verschillende vissoorten op deze geweldige visplekken in Texas.

Veelgestelde vragen

1. Welke soorten vis kan ik vangen in het Caddo Lake State Park?
Vissen zoals crappie, baars en meerval kunnen gevonden worden in het Caddo Lake State Park.

2. Biedt Lake Cherokee bootverhuur voor vissers?
Ja, visserijbootverhuur is beschikbaar bij Lake Cherokee.

3. Welke soorten vis zijn beschikbaar om te vangen in het Tee Pee Creek Reservoir?
Bass, crappie en meerval kunnen gevangen worden in het Tee Pee Creek Reservoir.

4. Welke vissoorten zijn beschikbaar om te vangen in Lake Bob Sandlin?
Meerval, bekbaars en zwarte baars zijn enkele van de vissoorten die gevangen kunnen worden in Lake Bob Sandlin.

5. Op hoeveel afstand ligt Lake Livingston van Marshall, Texas?
Lake Livingston is gelegen op ongeveer een uur afstand van Marshall.

Share the Post:

Related Posts