Een foodie-gids voor Vail: waar moet je zijn voor de beste lokale gerechten?

Als je op zoek bent naar de beste lokale gerechten in Vail, dan ben je bij ons aan het juiste adres! In deze foodie-gids nemen we je mee op een culinaire reis door dit prachtige skioord in Colorado, en onthullen we de beste plekken om te eten en te drinken.

De geschiedenis van de lokale keuken in Vail

Voordat we ons verdiepen in de beste plaatsen om te eten, laten we eens kijken naar de geschiedenis van de lokale keuken in Vail. In de jaren ’60 begon het skiresort te groeien en ontstond er een bloeiende toeristenindustrie. Dit bracht een breed scala aan culinaire invloeden met zich mee, waardoor er in de loop der jaren een unieke lokale keuken is ontstaan.

Traditionele gerechten in Vail

Als je op zoek bent naar traditionele gerechten in Vail, dan moet je zeker de lokale specialiteit, “Rocky Mountain oesters” proberen. Dit zijn eigenlijk gefrituurde in stukjes gesneden struisvogelbiefstuk (Rocky Mountain oesters is een veelvoorkomende term voor de delicatesse vanwege de grootte van de stukjes).

Een andere lokale favoriet is de “Colorado burger”, die meestal wordt gemaakt met lokaal rundvlees en is belegd met cheddar kaas en jalapeños.

Beste restaurants in Vail

Nu we een idee hebben van de lokale keuken, is het tijd om de beste restaurants van Vail te verkennen.

Sweet Basil

Sweet Basil is een bekroond restaurant dat bekend staat om zijn innovatieve en seizoensgebonden menu. Het heeft een uitstekende wijnkaart en biedt zowel lokale als internationale gerechten.

Campo De Fiori

Campo De Fiori is een geweldig Italiaans restaurant dat bekend staat om zijn verse, huisgemaakte pasta’s en uitstekende wijnen. Het heeft een gezellige en intieme sfeer en een prachtig uitzicht op de bergen.

Vintage

Vintage is een stijlvol restaurant dat moderne Amerikaanse gerechten serveert met een twist. Het heeft een prachtige bar en een indrukwekkende selectie aan cocktails en wijnen.

La Tour

La Tour is een ander bekroond restaurant dat bekend staat om zijn Franse keuken en prachtige uitzicht op de bergen. Het heeft een uitstekende selectie aan oesters en andere zeevruchten en biedt ook lokale wildgerechten.

Beste plekken voor een drankje

Als je op zoek bent naar een plek om te ontspannen en van een lekker drankje te genieten, dan zijn er in Vail tal van geweldige opties. Hier zijn onze top picks:

The Remedy

The Remedy is een stijlvolle bar die bekend staat om zijn ambachtelijke cocktails en huisgemaakte bitters. Het heeft een gezellige en intieme sfeer en een geweldig terras met uitzicht op de bergen.

Garfinkel’s

Garfinkel’s is een populaire bar onder de lokale bevolking en de perfecte plek om te après-skiën. Het heeft een uitstekende selectie aan bieren en cocktails en een geweldig uitzicht op de bergen.

Frost

Frost is een gezellige wijnbar met een indrukwekkende selectie wijnen uit de hele wereld. Het heeft ook een uitstekend aanbod van kleine gerechten om te delen en een gezellige en intieme sfeer.

Conclusie

Van traditionele gerechten tot vernieuwende gastrofare, de lokale keuken van Vail heeft voor elk wat wils. Of je nu op zoek bent naar een culinaire ervaring in een bekroond restaurant of gewoon wilt ontspannen met een drankje, Vail heeft het allemaal. Vergeet niet om een aantal van de bovengenoemde restaurants en bars te proberen tijdens je volgende reis naar Vail!

Veelgestelde vragen

Wat is de lokale specialiteit van Vail?

De lokale specialiteit van Vail is de “Rocky Mountain oester”, een gefrituurde struisvogelbiefstuk.

Welke restaurants in Vail serveren traditionele gerechten?

Sommige restaurants die traditionele gerechten serveren zijn La Tour en Sweet Basil.

Wat is de beste bar om te après-skiën in Vail?

Garfinkel’s is een van de populairste bars om te après-skiën in Vail.

Heeft Vail een wijnbar?

Ja, Frost is een geweldige wijnbar in Vail met een indrukwekkende selectie wijnen uit de hele wereld.

Welk restaurant in Vail is bekroond?

Sweet Basil en La Tour zijn beide bekroonde restaurants in Vail.

Share the Post:

Related Posts