De beste plekken om te eten in Big Creek

Als je op zoek bent naar de beste plekken om te eten in Big Creek, Belize, dan ben je op de juiste plek! Big Creek is een kleine stad gelegen in het zuiden van Belize, en het biedt een scala aan heerlijke eetgelegenheden voor degenen die op zoek zijn naar smakelijke maaltijden.

In dit artikel zullen we enkele van de beste restaurants en cafés in Big Creek bespreken. We zullen de gerechten behandelen die ze aanbieden, de sfeer van de locaties en de prijsklasse van de verschillende opties. Hier zijn de beste plekken om te eten in Big Creek, Belize:

1. Green Parrot Beach House & Restaurant

Dit restaurant ligt aan het strand en biedt een prachtig uitzicht op de oceaan. Het restaurant heeft een buitenbar en serveert een verscheidenheid aan voorgerechten, salades, sandwiches en hoofdgerechten. De prijzen variëren van gematigd tot hoog.

2. The Lazy Lizard

Deze eetgelegenheid is gelegen aan de rivier en is beroemd om zijn heerlijke hamburgers en pizza’s. Gasten kunnen buiten zitten en genieten van het uitzicht op de rivier en de omliggende jungle. De prijzen zijn gematigd.

3. The Curve Bar & Restaurant

Dit restaurant is gelegen in het centrum van Big Creek en biedt een verscheidenheid aan internationale gerechten, waaronder pasta’s, hamburgers en visgerechten. Het personeel is erg vriendelijk en de sfeer is gezellig. De prijzen zijn gematigd.

4. Mariners Restaurant

Dit restaurant is gelegen aan het water met een uitzicht op de haven. Het restaurant is gespecialiseerd in zeevruchten, maar biedt ook andere gerechten. Gasten kunnen buiten zitten en genieten van het uitzicht terwijl ze genieten van hun maaltijd. De prijzen zijn gematigd tot hoog.

5. Riverside Cafe

Dit café ligt aan de oever van de rivier en biedt gasten een rustig toevluchtsoord om te ontspannen en te genieten van hun maaltijden. Het menu biedt een verscheidenheid aan internationale gerechten, waaronder sandwiches, salades en burgers. De prijzen zijn gematigd.

6. The Rooftop Lounge

Dit restaurant bevindt zich op het dak van het Riverside Cafe en biedt gasten een spectaculair uitzicht op de omgeving terwijl ze genieten van hun maaltijd. Het menu biedt diverse vegetarische, vis- en vleesgerechten. De prijzen variëren van gematigd tot hoog.

7. Brown Sugar Restaurant

Dit restaurant is gelegen in het centrum van Big Creek en biedt een gevarieerd menu met internationale gerechten, waaronder pasta’s, soepen en sandwiches. De sfeer is ontspannen en de prijzen zijn gematigd.

8. The Shack

Dit café is gelegen vlakbij het centrum van Big Creek en biedt een verscheidenheid aan sandwiches, hamburgers en salades. Het café heeft een ontspannen sfeer en biedt gasten de mogelijkheid om buiten te zitten. De prijzen zijn gematigd.

9. Maria’s Kitchen

Dit restaurant is gelegen in de buurt van de haven en biedt een verscheidenheid aan lokale gerechten, waaronder rijst en bonen, vis en vleesgerechten. De sfeer is gezellig en traditioneel. De prijzen zijn gematigd.

10. Guava Limb Cafe

Dit café bevindt zich in de buurt van Hopkins, een naburige stad van Big Creek en biedt een rustige omgeving om te genieten van de maaltijd. Het menu biedt internationale gerechten, waaronder carpaccio, pasta’s, risotto en andere gerechten. De prijzen zijn gematigd tot hoog.

Conclusie:

Of je nu op zoek bent naar een gezellig café of liever geniet van eten met een spectaculair uitzicht, Big Creek heeft voor ieder wat wils. We hopen dat deze lijst je helpt bij het vinden van de beste eetgelegenheden tijdens je verblijf in Belize.

Veelgestelde vragen:

1. Wat is het beste restaurant in Big Creek?
– Er zijn verschillende restaurants in Big Creek die allemaal heerlijke maaltijden aanbieden. Het hangt af van je voorkeur en budget.

2. Welke restaurants bieden lokale gerechten aan in Big Creek?
– Maria’s Kitchen is een restaurant dat lokale gerechten aanbiedt, waaronder rijst en bonen, vis en vleesgerechten.

3. Zijn er restaurants gelegen aan de oever van de rivier?
– Ja, er zijn verschillende restaurants gelegen aan de oever van de rivier, waaronder Riverside Cafe, The Lazy Lizard en Mariners Restaurant.

4. Heeft Big Creek vegetarische eetgelegenheden?
– Ja, The Rooftop Lounge biedt verschillende vegetarische gerechten aan.

5. Zijn de prijzen van de restaurants in Big Creek duur?
– De prijzen variëren van gematigd tot hoog, afhankelijk van het restaurant en de gerechten die je bestelt.

Share the Post:

Related Posts