New York, New York! Wil jij ook zo graag een keer de big Apple bezoeken? Met Reisver.nl kan dat op de meest voordelige manier! Wij hebben een handig zoekveld voor je waar jij je bestemming, vertrekpunt en datum kan opgeven. Vervolgens zoeken wij voor jou de meest voordelige vliegtickets naar New York, NY. Klik door naar de betreffende aanbieder en je krijgt direct de prijzen te zien van deze aanbieder. Voordat je het weet sta je in het unieke New York, NY de toerist uit te hangen.

Bezienswaardigheden in New York

New York is al een bezienswaardigheid op zich met haar enorme gebouwen en unieke infrastructuur. Een aantal plekken die je beslist moet bezoeken zijn onder andere:

  • Ground Zero. 9/11 staat voor altijd in ons geheugen gegrift. En New York is dat niet anders. Er is een prachtig monument gewijd aan de slachtoffers van deze verschrikkelijke aanval.
  • Het Empire State Building is het op 1 na hoogste gebouw van New York. Een zeer mooi gebouw uit 1930 wat vandaag de dag nog steeds volop in gebruik is.
  • Central Park. De gemiddelde New Yorker komt hier om even weg te zijn van de grote stad. Hardlopen, American Football.. echte Amerikaanse vrijetijdsbesteding
  • Het vrijheidsbeeld. Een uniek geschenk vanuit Frankrijk. Dit standbeeld staat in de baai van New York en dient als een verwelkoming voor alle bezoekers.