6 onontdekte bezienswaardigheden in Baures, Bolivia

Baures, gelegen in het noordoosten van Bolivia, is een prachtige plek om te bezoeken voor iedereen die op zoek is naar authentieke bezienswaardigheden. De stad staat bekend om zijn indrukwekkende ecosystemen en pittoreske landschappen. Hieronder vindt u zes bezienswaardigheden die nog niet veel mensen hebben ontdekt.

1. De Grotten van Huaylla Jara

De Grotten van Huaylla Jara zijn een met kalkstenen bekleed en bogencomplex met ondergrondse grotten die u kunt verkennen. Deze grotten zijn een belangrijk historisch element in de cultuur van de regio en zijn meer dan duizend jaar oud.

2. Rio Baures

De Rio Baures is een prachtige rivier die door het hart van de stad stroomt. U kunt hier genieten van een verfrissende duik, of de boottocht die op de rivier wordt georganiseerd.

3. De Markt van Baures

De Markt van Baures, gelegen in het centrum van de stad, biedt een scala aan heerlijke lokale gerechten en exotische artikelen en producten aan die u nergens anders ter wereld zult vinden. Het is de perfecte plek om te zien hoe de lokale bevolking winkelt en hun leven leeft.

4. De Ruïnes van de Inca’s

De Ruïnes van de Inca’s zijn een must-see in Baures. Ze bevinden zich op 200 meter van de stad. De tempels en heiligdommen zijn getuigen van een ver verleden en geven u een blik in de eeuwenoude cultuur en geschiedenis van de Inca’s.

5. Agricola Ayoreo

Een unieke tussenstop is Agricola Ayoreo, waar ze baanbrekend werk verrichten op het gebied van landbouw en veeteelt. Hier kunt u rondlopen en genieten van de ongerepte flora en fauna en de lokale bevolking leren kennen.

6. Het Nationaal Park Noel Kempff

Last but not least, het Nationaal Park Noel Kempff. Dit park is een waar natuurlijk meesterwerk, het park heeft meer dan 15.000 vierkante kilometer en is de thuisbasis van sommige van de meest zeldzame dieren en planten ter wereld. Verken avontuurlijk de bossen en rivieren die het park omringen.

Baures is een unieke plek die veel te bieden heeft en beschikt over een schat aan onontdekte bezienswaardigheden en attracties. Zorg ervoor dat deze bestemming op uw reisagenda staat.

Share the Post:

Related Posts